Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

Kotimaiset Alavus-ovet

Korkealaatuiset ovet valmistuu Etelä-Pohjanmaalla, Alavudella.

Ovet valmistetaan aina mittatilaustyönä ja voit muokata ovia kohteeseesi sopiviksi muun muassa erilaisilla lisävarusteilla, lasitus-, väri-, ja mallivaihtoehdoilla.

Pyydä tarjous

Kotimaiset Alavus-ovet

Korkealaatuiset ovet valmistuu Etelä-Pohjanmaalla, Alavudella.

Ovet valmistetaan aina mittatilaustyönä ja voit muokata ovia kohteeseesi
sopiviksi muun muassa erilaisilla lisävarusteilla, lasitus-, väri-, ja mallivaihtoehdoilla.

Pyydä tarjous

Laadukkaat ovet valmistetaan toiveidesi mukaisesti

Alavus-ovet ovat suunniteltu kestämään aikaa, katseita ja suomalaisia sääolosuhteita. Kotimaiset ovemme valmistetaan mittatilaustyönä, asiakkaan toiveiden ja kohteen tarpeiden mukaan. Ovea voit muokata esimerkiksi lasituksen, värityksen tai lisävarusteiden osalta. Laajasta ovivalikoimastamme löytyy sopivat ratkaisut niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Meiltä löydät muun muassa energiatehokkaat ulko-ovet, tyylikkäät liukuovet, äänieristetyt sisäovet ja säänkestävät parvekeovet. 

Tarvitsetko apua oven mitoituksessa, suunnittelussa tai asennuksessa? Ota meihin yhteyttä. Me autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut.

Ulko-ovet

Ulko-ovimallistoomme kuuluu lähes 50 erilaista ovimallia, joita voit muokata mieleiseksesi erilaisilla lisävarusteilla, lasi- ja värivalinnoilla. Mallistostamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin perinteiseen kuin moderniin taloon. Mikäli valmiista malleista ei löydy sopivaa, voit myös halutessasi suunnitella oman ovimallisi.

Ulko-ovemme ovat energiatehokkaita, turvallisia ja tyylikkäitä. Jykevärakenteiset ulko-ovet ovat jäykistetty molemmin puolin alumiinilevyillä, joiden ansiosta ovi pysyy suorana. Annamme ulko-oville 10 vuoden suoranapysymistakuun.

Ovimallistostamme löytyy uudisrakentamiseen sopiva Arctic 80-ovimallisto, energiatehokas Energy 70-ovimallisto, kylmän/puolilämpöisen tilan oveksi sopiva Standard 60 varaston ovet ja EI30-paloluokituksen omaava P70-ovimallisto. Ulko-ovista on lisäksi saatavilla alumiiniovia, joista voit lukea lisää täällä.

Tutustu ulko-oviin täällä.

Parvekeovet

Alumiiniverhoillut parvekeovemme ovat suunniteltu sopimaan yhteen puualumiini-ikkunamalliemme kanssa. Parvekeoven lasikorkeuden voit vapaasti määritellä viereisen ikkunan korkeuden mukaan. Parvekeovissa on mahdollisuus valita yksi- tai kaksilehtinen ovimalli. Sisään- ja ulosaukeava kaksilehtinen IPO/A-parvekeovi sopii esimerkiksi lentomelualueille sen paremman äänieristävyyden ansiosta. Yksilehtinen IOU/A-parvekeovi on saanut erinomaiset arvot VTT:n sääolosuhdetestissä (VTT-S01699-17) ja tästä ovimallista on saatavilla myös äänieristysversio. Puualumiini-parvekeovet toimitetaan täydellisesti heloitettuna, eli ovesta löytyy vakiona pitkäsulkija, painikkeet, painiketoiminen tuulijarru ja lukitusnuppi.

Parvekeovista löytyy lisäksi HDF-levypintaiset versiot, Energy 70 ja Arctic 80, jotka sopivat yhteen ulko-ovimalliemme kanssa. HDF-levypintaiset parvekeovet varustetaan pitkäsulkijan sijaan lukkorungolla.

Tutustu parvekeoviin täällä.

Sisäovet

Sisäovivalikoimamme sisältää jykevärakenteisia sisäovia, jotka sopivat esimerkiksi asuntojen, koulujen, sairaaloiden ja toimistojen oviksi. Mikäli tila kaipaa äänieristystä, sisäovista löytyy Rw 30 dB, Rw 39 dB ja Rw 42 dB äänieristettyjä versioita. Sisäovivalikoimastamme löytyy lisäksi sähköpieliä ja liukuovia.

Kerrostaso-ovemme ovat tyyppihyväksyttyjä sekä EI30-paloluokiteltuja ja Rw 37 dB äänieristettyjä. Kerrostaso-ovet voidaan valmistaa viilutettuna (tammi, koivu, pyökki ja pähkinä), maalattuna haluttuun sävyyn tai laminaattipintaisena.

Tutustu sisäoviin täällä.

Lisävarusteet

Ulko- ja kerrostaso-ovien vakiotoimitukseen kuuluu ovilehti, karmit, kynnys, saranat ja lukkorunko. Ulko-oviin, parvekeoviin ja sisäoviin on saatavilla erilaisia lisävarusteita, joilla voit muokata ovea vastaamaan omia tarpeitasi ja lisäämään oven käyttömukavuutta. Osa lisävarusteista voidaan asentaa valmiiksi tuotteeseen jo tehtaalla, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi avainpesän asentamisesta.

Tutustu lisävarusteisiin täällä.

Ruskea Alavus ulko ovi sähkölukolla
Pyydä tarjous!