yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

alavus valkoinen pari ulko ovi

Alavus-ovet

Kotimaiset Alavus-ovet valmistetaan mittatilaustyönä. Ovivalikoimastamme löydät ulko-, sisä-, parveke-, palo-, kerros- ja varastonovet sekä nyt myös täysalumiiniovet. Alavus-ovet soveltuvat niin uudis- kuin saneerausrakentamiseen ja omakoti- sekä kerrostalokohteisiin.

Ulko-ovimallistoomme kuuluu lähes 50 erilaista ovimallia, joita voi muokata mieleisekseen muun muassa erilaisilla lasi- ja värivalinnoilla. Mikäli valmiista malleista ei löydy sopivaa, voit myös halutessasi suunnitella oman ovimallin.

Kaikista umpiulko-ovimallistamme on saatavilla myös kevyempirakenteinen varastonovi. Varastonovet ovat karmisyvyydeltään kapeampia kuin normaalit ulko-ovet ja soveltuvat hyvin esimerkiksi teknisten tilojen oviksi.

Alumiiniverhoillut parvekeovemme ovat suunniteltu sopimaan yhteen ikkunoidemme kanssa. Parvekeovien lasikorkeudet voidaan määritellä viereisten ikkunoiden korkeuden mukaan. Parvekeovissa on mahdollisuus valita yksi- tai kaksilehtinen ovimalli. Sisään- ja ulosaukeava kaksilehtinen IPO/A-ovimalli sopii esimerkiksi lentomelualueille sen paremman äänieristävyyden ansiosta.

Kerrostaso-ovemme ovat tyyppihyväksyttyjä sekä EI30 paloluokiteltuja ja Rw 38 dB äänieristettyjä. Kerrostaso-ovet voidaan valmistaa viilutettuna (tammi, koivu, pyökki ja pähkinä) tai maalattuna haluttuun sävyyn.

Tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Ruskea Alavus ulko ovi sähkölukolla