Alumiinisisäovi 2050

Alumiinisisäovi 2050 on täysalumiininen sisäovi, joka voidaan valmistaa lasiaukollisena tai umpiovena. Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy

Alumiinisisäovi 2050 sopii rakennusten sisätilojen välioviksi. Alumiinisia sisäovia on mahdollista valmistaa pariovena, taitto- ja liukuovena.

Pyydä tarjous
Osasto:

Kuvaus

Alumiinisisäovi 2050 sopii rakennuksen sisätilojen välioveksi

Alumiinisisäovet valmistetaan SAPA 2050-järjestelmästä. Ovi voi olla lasiaukollinen tai umpinainen. Sisäovia on mahdollista valmistaa pariovena, taitto- ja liukuovena. Vakioheloitukseen kuuluu mekaaninen lukkorunko, vastarauta ja saranat. Parioven levikkeessä on lisäksi vakiovarusteena pintapikasalpa. Pintahelat ovat lisävarusteita.

Lasi-/umpiosan paksuus on 6-33 mm, riippuen lasituksesta. Sisäoveen on valittavissa 1K- tai 2K-lasitus. Lasivaihtoehtoja on erilaisia ja lasitus on valittavissa kohteen käyttötarkoituksen mukaan.

Vakiovärit sisäoville ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Sisäovet voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä.

Ominaisuudet

  • Karmisyvyysvaihtoehdot: 50 mm
  • Lasitus: 1K-lasitus, vakiolasituksena 6 mm karkaistu lasi
  • Pintakäsittely: Vakiovärit sisäoville ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Sisäovet voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.