Ikkuna- ja oviremontti omakotitaloon - ikkunat ja ovet asennettuna Alavus Ikkunoilta

Tuntuuko ikkunoiden ja ovien vaihto hankalalta projektilta? Me tarjoamme asennuspalvelua avaimet käteen -periaatteella, jolloin ikkunoiden ja ovien vaihto sujuu kauttamme hallitusti sekä ammattitaitoisesti. Asennamme ikkunat ja ovet monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Ota yhteyttä sinua paikalliseen myyjääsi ja sovi arviokäynti, saat tarjouksen tuotteista ja asennuksesta haluamallasi sisällöllä. 

Ikkunoiden ja ovien asennus toivomallasi sisällöllä

Ikkuna- ja oviremontti suoritetaan toivomustesi mukaisesti, jolloin urakka yleensä sisältää tuotteiden mittauksen, mittavastuun, vanhojen tuotteiden purkutyöt, listoitukset, pellitykset sekä jätehuollon. Asennuksen sisältö käydään aina läpi kohdekohtaisesti ja sovitusta sisällöstä tehdään erillinen asennussopimus. Asennustyöllemme myönnämme kolmen vuoden takuun.

Mikäli haluat itse asentaa ikkunat ja ovet, onnistuu se toimituksen mukana tulevan ikkuna- tai ulko-oven asennusohjeen avulla. 

Muistathan, että remonttikohteissa on mahdollista saada kotitalousvähennystä asennustyön osuudesta. Ilmoitamme laskulla asennustyön osuuden kotitalousvähennyksen hakemista varten.

Ikkuna- ja oviremontti rahoituksella

Ikkunat ja ovet ovat tärkeä osa kotia. Ne tuovat kotiisi asumismukavuutta sekä energiatehokkuutta ja palvelevat kotiasi vuosikymmenien ajan. Siksi on tärkeää, että uudet ikkunat ja ovet ovat toiveidesi ja kotisi tarpeiden mukaiset. Alavus-rahoituksen avulla voit saada joustoa budjettiisi ja toteuttaa unelmiesi ikkunat ja ovet.

Miten ikkunoiden ja ovien vaihto tapahtuu?

1. Tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö tai pyydä alueesi myyjää arviokäynnille. Näin saa tarkan hinta-arvion haluamistasi tuotteista asennettuna.

2. Tilaus

Hyväksyttyäsi tarjouksen, täytätte myyjäsi kanssa kauppa- ja asennussopimukset sekä mahdollisen rahoitussopimuksen.

Toimitamme vielä sähköpostiisi tilausvahvistuksen tarkistettavaksi.

3. Mittaus

Mittaamme vaihdettavien tuotteiden aukkokoot ja tarkistamme muut asennukseen mahdollisesti liittyvät tarpeet (esim. telineet, smyygit, vuorilistat, apukarmit ja kukkalaudat).

Kun tilausvahvistus on tarkistettu ja vaihdettavat tuotteet mitattu, tilaus siirtyy tuotantoon.

4. Toimitus

Kun tuotteesi ovat valmistuneet, lähettämöstämme soitetaan sinulle ja sovitaan tarkempi toimitusaika.

Tuotteiden valmistuttua asentajamme ottaa myös sinuun yhteyttä, jotta voitte sopia sopivan ajankohdan asennuksen aloitukselle.

5. Vanhojen tuotteiden poisto

Asennus alkaa vanhojen tuotteiden poistolla. Asentajamme irrottavat vanhat tuotteet ja vievät ne pois muun asennusjätteen kanssa, mikäli näin on sovittu asennussopimuksessa.

6. Uusien tuotteiden asennus

Asentajat asentavat uudet tuotteet ja viimeistelevät ne asennussopimuksen mukaisesti.

7. Työn vastaanotto

Asennuksen valmistuttua vastaanotat asennustyön allekirjoittamalla vastaanottopöytäkirjan yhdessä asentajan kanssa.

8. Maksu

Kun työ on vastaanotettu, lähetämme sinulle valitsemallasi tavalla laskun, jossa on eriteltynä asennustyön osuus.

Mikäli olet valinnut rahoituksen, ensimmäinen erä laskutetaan sinulta rahoitussopimuksen mukaisesti. Lasku tulee rahoitusyhtiöltä.

9. Takuu

Kaikilla tuotteilla ja asennuksellamme on takuu.

Takuuajat voit tarkistaa täältä.

10. Lopputulos

Nauti uusista Alavus-ikkunoista ja -ovista sekä niiden tuomista energiakustannussäästöistä!

Mielipiteesi on meille tärkeä, joten kuulisimme mielellämme, kuinka olemme onnistuneet työssämme. Täytä asiakastyytyväisyyskysely.

Seuraa meitä Facebookissa sekä Instagramissa @alavusikkunat! Haluamme mielellämme nähdä hetkiä uusien ikkunoiden ja ovien parissa, joten jaa kuva uusista tuotteistasi hashtagilla #alavusikkunat ja tägää meidät @alavusikkunat!

Mitä ikkunoita hankkiessa tulisi ottaa huomioon?

Ikkunat muodostavat merkittävän osan rakennusta, joten hankintaan sekä tuotteiden vertailuun kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä ikkunat tulevat olemaan osa jokapäiväistä arkeasi vuosikymmeniä eteenpäin.

Lue vinkit, joita kannattaa huomioida ikkunoita hankkiessa.