Alumiiniulko-ovi 2086

Alumiiniulko-ovi 2086 on täysalumiininen ulko-ovi, joka soveltuu esimerkiksi kerrostalon ulko-oveksi. Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy

Alumiiniulko-ovet valmistetaan eristetystä SAPA 2086-järjestelmästä CE-merkittynä. Ulko-ovi voi olla lasiaukollinen tai umpinainen. Ulko-ovi on saatavilla myös pariovena ja samaan karmiin voidaan integroida ikkunoita.

Pyydä tarjous
Osasto:

Kuvaus

Alumiininen ulko-ovi 2086 on korkeaeristetty ovi, joka sopii esimerkiksi taloyhtiön ulko-oveksi

Ovet ovat rakennuksen käyntikortti. Niiden ulkonäkö ja toimivuus antavat sisääntulijalle ensivaikutelman rakennuksesta ja sen sisällöstä. Valmistamme ja asennamme eri käyttötarkoituksiin sopivia alumiiniovia, jotka ovat kestäviä ja kevyitä käyttää. Ovet valmistetaan mittatilaustyönä ja asiakkaan toivomusten mukaisesti pintakäsiteltyinä, lasitettuina ja heloitettuna.

Alumiiniulko-ovet valmistetaan eristetystä SAPA 2086-järjestelmästä CE-merkittynä. Ulko-ovi voi olla lasiaukollinen tai umpinainen. Lasiaukollisen oven lasikorkeus on vapaasti määritettävissä. Ulko-ovi on saatavilla myös pariovena ja samaan karmiin voidaan integroida ikkunoita. Alumiiniulko-oven vakioheloitukseen kuuluu mekaaninen lukkorunko, vastarauta ja saranat. Parioven levikkeessä on lisäksi vakiovarusteena pintapikasalpa. Pintahelat ovat lisävarusteita. Oveen on saatavilla erilaisia kynnysvaihtoehtoja.

Lasi-/umpiosan paksuus on 20-56 mm, riippuen lasituksesta. Lasivaihtoehtoja on erilaisia ja lasitus on valittavissa kohteen käyttötarkoituksen mukaan. Yksilehtisen oven U-arvo on 0,9 W/m²K (1230 x 2180 mm, ilman välivaakaa) ja parioven 0,9 W/m²K (2343 x 2180 mm, ilman välivaakaa).

Vakiovärit ulko-oville ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Alumiiniulko-ovet voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä. Mikäli ulko-ovi halutaan sisä- ja ulkopuolelta eriväriseksi, ovi voidaan 2-värimaalata.

Ulko-ovet valmistetaan Hydro CIRCAL-kierrätysalumiinista, josta vähintään 75% on kuluttajajätealumiinia.

Alumiiniseen ulko-oveen on saatavilla seuraavia lisävarusteita:

  • Kirjeluukku
  • Ovipumppu
  • Painike/vedin
  • Sormisuoja
  • Turvalukko
  • Virtaussäleikkö

Ominaisuudet

  • Karmisyvyysvaihtoehdot: 86 mm
  • U-arvo (W²K): Yksilehtisen oven U-arvo on 0,9 W/m²K (1230 x 2180 mm, ilman välivaakaa) ja parioven 0,9 W/m²K (2343 x 2180 mm, ilman välivaakaa)
  • Lasitus: 3K-lasitus, vakiona 6 mm karkaistut lasit sisä- ja ulkopuolella
  • Pintakäsittely: Vakiovärit ulko-oville ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Alumiiniulko-ovet voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä. Mikäli ulko-ovi halutaan sisä- ja ulkopuolelta eriväriseksi, ovi voidaan 2-värimaalata.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.