Alavus-rahoitus - ikkunaremontti joustavasti osamaksulla

Ikkunat ja ovet ovat tärkeä osa kotia. Ne tuovat kotiisi asumismukavuutta sekä energiatehokkuutta ja palvelevat kotiasi vuosikymmenien ajan. Siksi on tärkeää, että uudet ikkunat ja ovet ovat toiveidesi ja kotisi tarpeiden mukaiset. Alavus-rahoituksen avulla voit saada joustoa budjettiisi ja toteuttaa unelmiesi ikkunat ja ovet.

Alavus-rahoitus on yksityishenkilöille tarkoitettu rahoitusvaihtoehto, jonka avulla voit maksaa ikkuna- ja oviremontin sinulle sopivissa erissä tai kertalaskulla. Rahoituksen voit hakea kätevästi itse verkkopankkitunnuksillasi suoraan netistä, eikä se vaadi vakuuksia tai takaajia. Alavus-rahoituksen 1 kk kampanjassa saat yhden kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jolloin ensimmäinen lasku erääntyy kuukauden kuluttua toimituksesta. Hakemuspäätös on voimassa kolme (3) kuukautta hyväksymispäivästä alkaen.

Rahoitusvaihtoehdolla maksuaika on jopa 84 kk, eikä siihen kuulu luottokorttia. Rahoituksessa on siis kyse kertaluotosta. Maksuerät ovat tasasuuret, mutta voit tehdä ylimääräisiä lisäsuorituksia tai maksaa luoton kokonaan pois milloin vain haluat, ilman lisäkuluja. Lisäksi rahoituksessa maksamasi korot voit vähentää verotuksessa.

Oletko tehnyt jo tilauksen?

Mikäli haet rahoitusta sen jälkeen, kun olet jo vahvistanut kaupan ja saanut tilausvahvistuksen, ilmoita erikseen Alavus Ikkunoiden yhteyshenkilölle hakeneesi rahoitusta. Rahoitusta on haettava viimeistään viikko ennen tilausvahvistuksessa ilmoitettua toimitusviikkoa, eli esim. tilausvahvistuksella ilmoitettu toimitusviikko 34/2023, viimeinen mahdollisuus hakea rahoitusta on viikolla 33/2023.