Alavus-rahoitus - ikkunaremontti joustavasti osamaksulla

Ikkunat ja ovet ovat tärkeä osa kotia. Ne ovat osa jokapäiväistä elämää ja tuovat kotiisi energiatehokkuutta sekä asumisviihtyvyyttä. Tämän vuoksi on tärkeää, että uudet ikkunat ja ovet ovat toiveidesi sekä kotisi tarpeiden mukaiset. Alavus-rahoituksen avulla voit saada joustoa budjettiisi ja voit toteuttaa unelmiesi ikkuna- ja oviremontin.

Alavus-rahoitus on yksityishenkilöille tarkoitettu rahoitusvaihtoehto, jonka avulla voit maksaa ikkuna- ja oviremontin sinulle sopivissa erissä tai kertalaskulla. Rahoituksen voit hakea kätevästi itse verkkopankkitunnuksillasi suoraan netistä, eikä se vaadi vakuuksia tai takaajia. Hakemuspäätös on voimassa kolme (3) kuukautta hyväksymispäivästä alkaen.

Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj.

3 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Alavus-rahoituksen 3 kuukauden maksuaikakampanjassa saat kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jolloin ensimmäinen lasku erääntyy kolmen kuukauden kuluttua toimituksesta. 3 kk koroton ja kuluton maksuaikakampanja on voimassa 1.6.-30.11.2024 ja se lisätään automaattisesti kaikkiin hakukanavan kautta tehtyihin rahoitushakemuksiin.

Rahoitusvaihtoehdolla maksuaika on jopa 84 kk, eikä siihen kuulu luottokorttia. Rahoituksessa on siis kyse kertaluotosta. Maksuerät ovat tasasuuret, mutta voit tehdä ylimääräisiä lisäsuorituksia tai maksaa luoton kokonaan pois milloin vain haluat, ilman lisäkuluja. Lisäksi rahoituksessa maksamasi korot voit vähentää verotuksessa.

Oletko tehnyt jo tilauksen?

Mikäli haet rahoitusta sen jälkeen, kun olet jo vahvistanut kaupan ja saanut tilausvahvistuksen, ilmoita erikseen Alavus Ikkunoiden ja Ovien yhteyshenkilölle hakeneesi rahoitusta. Rahoitusta on haettava viimeistään viikko ennen tilausvahvistuksessa ilmoitettua toimitusviikkoa, eli esim. tilausvahvistuksella ilmoitettu toimitusviikko 34/2024, viimeinen mahdollisuus hakea rahoitusta on viikolla 33/2024.