Autotallin nosto-ovi

Nosto-ovi on tilaa säästävä, helppokäyttöinen ja kestävä ovivalinta autotalliin tai varastoon. Valmistaja: Ryterna.

Nosto-ovi tuo helppoutta arkeen. Nosto-ovi on myös turvallinen, sillä oven paneelit ovat sormisuojattuja ja ovessa on automaattinen turvallisuusraja, joka estää oven sulkeutumisen, mikäli oven alla havaitaan este, esimerkiksi ihminen tai lemmikki.

Pyydä tarjous
Osasto:

Kuvaus

Autotallin nosto-ovi tuo helppoutta arkeen

Nosto-ovi on tilaa säästävä, helppokäyttöinen ja kestävä ovivalinta autotalliin. Nosto-ovi on myös turvallinen, sillä oven paneelit ovat sormisuojattuja ja ovessa on automaattinen turvallisuusraja, joka estää oven sulkeutumisen, mikäli oven alla havaitaan este, esimerkiksi ihminen tai lemmikki. Hyvän lämmöneristävyyden takaa 40 mm polyuretaanilla eristetyt ovipaneelit sekä ympäriinsä tiivistetty ovielementti, jonka alareunasta löytyy myös ylimääräinen tiivistehuuli.

Nosto-ovi varustetaan tyypillisesti moottorilla, jota käytetään kaukosäätimellä. Kaukosäätimellä toimiva nosto-ovi on helppokäyttöinen myös lapsia ajatellen ja urheiluvälineetkin saattavat löytää paremmin takaisin autotalliin tai varastoon, kun oven avaus tapahtuu helposti kaukosäätimellä.

Rakenne

Nosto-oven ovielementissä on 0,5 mm kantattujen sekä sinkittyjen teräslevyjen välissä 40 mm polyuretaanieriste. Nosto-oven kaariosa sekä kiskot ovat sinkittyä terästä. Nostojouset ovat varustettu putoamissuojalla jousikatkon sattuessa.

Nosto-oven nostomekaniikka voidaan toteuttaa usealla eri tavalla kohteen tilasta riippuen. Matalanosto säästää tilaa ja se sopii pieniinkin tiloihin, sillä se mahdollistaa kulkuaukon korkeuden säilymisen alkuperäisenä, jos tila aukon yläpuolelta kattoon on rajallinen.

Lamellimalleja on saatavilla erilaisia. Lamellit voivat olla esimerkiksi vaakauritettu, harvavaakauritettu, puunsyykuvioitu tai täysin sileitä. Nosto-ovet voidaan maalata haluamallasi RAL-värikartan sävyllä. Nosto-ovi on aina sisäpuolelta valkoinen.

Oven lisävarusteet

Nosto-oveen on saatavilla erilaisia lisävarusteita, joilla voit muokata ovea tarpeidesi mukaiseksi sekä parantaa oven helppokäyttöisyyttä. Oveen voit valita esimerkiksi seuraavanlaisia lisävarusteita:

Koodilukko: Seinään asennettavaan koodilukkoon voit asettaa henkilökohtaisen koodin, jolla voit nostaa oven helposti ilman kauko-ohjainta.

Korvausilmaventtiili: Korvausilmaventtiilillä voit varmistaa, että autotalliin saadaan riittävästi raitista ilmaa.

Ikkuna: Nosto-oveen voit valita erilaisia ikkunoita, myös pyöreät ikkunat ovat mahdollisia. Ikkunat tuovat ovelle näyttävyyttä sekä lisäävät autotalliin pääsevää luonnonvaloa. Ikkunoihin on saatavilla erilaisia lasitusvaihtoehtoja.

Kulkuovi: Nosto-oveen voi lisätä erillisen kulkuoven.

Hätävapautin: Hätävapauttimen avulla nosto-ovi voidaan avata sähkökatkoksen aikana ulkopuolelta, mikä tilaan ei ole muuta sisäänkäyntiä kuin nosto-ovi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.