25 dB äänieristetty sisäovi

25 dB äänieristetyt sisäovet maalattuna, viilupintaisena tai laminaattipintaisena. Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy

Kotimaiset 25 dB äänieristetyt sisäovet valmistetaan mittatilaustyönä. Jykevärakenteisen oven voit valita maalattuna, viilupintaisena tai laminaattipintaisena, katso pintakäsittelyvaihtoehdot alta. Ovi toimitetaan karmilla, kynnyksellä ja Abloy LC190 lukkorungolla varusteltuna, pintahelat ovat lisävarusteita.

Pyydä tarjous
Osasto:

Kuvaus

25 dB ääniluokiteltu sisäovi, joka sopii erityisesti julkisten tilojen, koulujen, päiväkotien, sairaalojen ja toimistojen tai asuinrakennusten välioveksi

Etsitkö kohteeseesi jykevärakenteista sisäovea? Tämä 25 dB ääniluokiteltu sisäovi sopii erityisesti julkisten tilojen, koulujen, päiväkotien, sairaalojen ja toimistojen tai asuinrakennusten välioveksi. Ovessa on 52 mm paksu ovilehti ja ovi on varusteltu kahdella murtosuojasaranalla. Ovimallin äänieristävyys on Rw 30 dB. Karmisyvyys on vakiona 92 mm, mutta karmisyvyydet 120, 130, 150, 170 ja 200 mm ovat myös saatavilla.

Pintakäsittely

Kevyissä väliovissa pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat maalattu, laminaatti- ja viilupinta. Maalatut umpiväliovet voidaan valmistaa sileällä ovilehdellä tai uritettuna. Maalatuista väliovista on saatavilla myös kaksi lasiaukollista mallia: lasi puoleenväliin (L1) tai kokolasinen (L3). Maalatuissa sisäovissa vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y, mutta ovi voidaan myös maalata NCS-, RAL- tai RR-värikartoista löytyvään sävyyn. Laminaattipintaisena valikoimastamme löytyy vakiosävyt: valkoinen (W400 VV), harmaa (U12115 VV), pyökki (R24030 NY), tammi (R20021 NY) sekä lisäksi muut Formican laminaatit. Viilupintaisena sisäovet ovat saatavilla, tammen, koivun, pyökin ja pähkinän sävyisenä.

Viilupintaiset

Tammi

Koivu

Pyökki

Pähkinä

Maalatut ovimallit

Sileä (ilman uritusta)

Urituksella

Laminaattipintaiset

Pyökki

Tammi

Harmaa

Valkoinen

Myös muut Formican laminaatit

Lasiaukolliset ovimallit

Lasi puoleenväliin (L1)

Kokolasinen (L3)

Ominaisuudet

  • Karmisyvyysvaihtoehdot: 92, 120, 130, 150, 170 tai 200 mm
  • Pintalevyt: MDF
  • Kynnys: Tammikynnys lakattuna
  • Heloitus: 2 kpl murtosuojattuja ja korkeussäädettäviä saranoita. Abloy lukkorunko LC190 tai muu vastaava lukkorunko ja vastarauta Abloy 4691. Pintahelat eivät sisälly toimitukseen.
  • Pintakäsittely: Maalattu, laminaatti tai viilu. Laminaattipintaisissa ovissa reunat ja päädyt lakattuna. Viilupintaisissa ovissa ovilevy lakattu. Karmi maalattu.
  • Kokorajoitukset: Karmin leveys 590-1090 mm ja korkeus 590-2290 mm.
  • Saatavilla olevat lisävarusteet: Painike ja avainpesä, erikoisvärit, kaksivärimaalaus, ovipumppu ja potkupelti
  • Lasitus: Yksilasinen 1K
  • Äänieristys: Umpiovella Rw 31 dB ja lasiaukollisena Rw 33 dB (ääniluokka 25 dB).
  • Kätisyys: Katsotaan aukeamissuunnan mukaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.