Alavus Ikkunat ja Ovet sisäinen ilmoituskanava

Tämä on Alavus Ikkunat Oy:n sisäinen ilmoituskanava. Tässä sisäisessä ilmoituskanavassa voit tehdä ilmoituksen epäilemästäsi väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta. Väärinkäytös ja muu moitittava tai epäeettinen toiminta voi olla huolimattomuudesta tai osaamattomuudesta johtuvaa, tahallista tai jopa rikokseksi katsottavia tekoja tai laiminlyöntejä.

Käsittelemme kaikki ilmoitukset luottamuksellisesti

Ainoastaan valtuuttamamme henkilöt saavat tiedon ilmoituksesta ja käsittelevät niitä. Henkilöllisyytesi ja lähettämäsi tiedot ovat suojattu ja käsittelemme ilmoituksesi luottamuksellisesti ilmoittajien suojelua koskevan lain vaatimusten mukaisesti. Voit halutessasi tehdä ilmoituksen myös nimettömästi.

Pyrimme antamaan vastaanottokuittauksen ilmoituksesta seitsemän päivän sisällä. Vastaamme kolmen kuukauden kuluessa, mihin toimenpiteisiin olemme ryhtyneet. Saat näiden viestien saapumisesta ilmoitukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Pääset ilmoituskanavaan alla olevasta painikkeesta.

Asiakaspalautteille on omat, erilliset kanavansa

Huomioithan, että asiakaspalautteet ja vastaavat eivät kuulu tähän kanavaan. Niitä varten voit käyttää verkkosivuillamme olevaa lomaketta tai sähköpostia.