Sisäliukuovi

Liukuovi sisätiloihin maalattuna, viilupintaisena tai laminaattipintaisena. Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy

Liukuovella voit säästää tilaa ja jakaa kätevästi tiloja. Liukuovi voidaan valmistaa maalattuna, viilupintaisena tai laminaattipintaisena. Oven vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Vakioheloitukseen kuuluu oven molemminpuolinen Abloy DF401 kuppivedin.

Pyydä tarjous
Osasto:

Kuvaus

Alavus-sisäliukuovi on kiskoilla liikkuva ovilevy, jossa ei ole karmia tai kynnystä. Liukuovi sopii niin julkisiin tiloihin kuin kodin sisätiloihin.

Liukuoven ovilevy on 52 mm paksu ja tasareunainen. Alareunassa kulkee alaohjainura ja heloituksena vakiona on oven molemmin puolin Abloy DF401 kuppivedin. Yksiosaisena ovilehti voi olla maksimissaan 1100 mm leveä. Leveämmät ovet tehdään 2- tai jopa 3-osaisina, jotka liitetään yhteen työmaalla. Myös toisistaan eriävät pariovet, eli eri suuntiin liukuvat, on mahdollista valmistaa. Ovilevy on saatavilla maalattuna, viilutettuna (tammi, koivu, pyökki tai pähkinä) tai laminaattipintaisena. Oven vakiosävy peittomaalattuna on valkoinen NCS S 0502-Y, erikoissävyt toteutamme toiveiden mukaan. Maalattuna ovilehti voi myös olla uritettu.

Liukuoveen on mahdollista valita lisävarusteeksi peitelevysarja, joka sisältää alumiinikiskon, alumiinipeitelevyn (saatavilla vain valkoisena), liukuoven pyörästöt, kiinnityslaipat, kiskopysäyttimet, seinäkannattimet, päätylaput, alaohjaimen, kiinnitysruuvit ja asennusohjeen.

Ominaisuudet

  • Pintalevyt: MDF
  • Pintakäsittely: Maalattu, laminaatti tai viilu. Laminaattipintaisissa ovissa reunat ja päädyt lakattuna. Viilupintaisissa ovissa ovilevy lakattu. Karmi maalattu. Maalattuna ovilehti voi myös olla uritettu.
  • Heloitus: Oven molemmilla puolilla kuppivedin.
  • Kokorajoitukset: Yksiosaisena: 1100 x 2150 mm, kaksiosaisena 2200 x 2150 mm.
  • Lisävarusteet: Liukukiskot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.