Alavus Ikkunat ja Ovet - kaikki hallussa

Huolellisesti viimeistellyt ikkunat ja ovet valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla, Alavudella. Valmistamme korkealaatuisia, toimivia ja kestäviä ikkuna- ja oviratkaisuja, jotka ovat suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Tarjoamme ikkuna- ja oviratkaisuja kuluttaja-asiakkaille, taloyhtiöille, rautakaupoille, rakennusyrityksille ja talotehtaille. 

Tuotteemme tunnetaan laadusta, kestävyydestä, energiatehokkuudesta ja ääneneristävyydestä.  

Alavus Ikkunat ja Ovet - kotimainen ikkuna- ja ovivalmistaja

Alavus Ikkunat Oy:n tarina alkaa vuodesta 2003. Alavuden Rantatöysässä valmistettiin puusepäntuotteita viime vuosisadan alusta lähtien aina vuoteen 2002 saakka Alavuden Puunjalostustehtaan toimesta. Vuonna 2002 tapahtuneiden yritysjärjestelyiden seurauksena vahvoja rakennuspuusepänteollisuuden perinteitä jatkamaan perustettiin Alavus Ikkunat Oy. 

Nykyään Alavus Ikkunat Oy työllistää yli 100 ammattilaista ja tuotteita valmistetaan kahdella tehtaalla: Alavuden Rantatöysässä ja Asemalla. Rantatöysässä sijaitsevassa tehtaassa valmistetaan noin 40 000 ikkunaa sekä noin 10 000 ovea vuodessa ja Aseman tehtaalla noin 1000 alumiini-ikkunaa ja -ovea vuodessa. Tuotevalikoimamme on markkinoiden laajin ja tuotteet valmistetaan mittojen mukaan, joten ne sopivat niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Tuotteitamme toimitetaan eri puolille maata ja asennuspalveluverkostomme kattaa lähes koko Suomen. Yrityksemme tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua tuotteiden mitoituksesta asennukseen. Alavus Ikkunat Oy:n asiakaskunta on laaja: siihen kuuluu kuluttaja-asiakkaita, taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä ja jälleenmyyjiä. 

Alavus Ikkunoiden pääkonttori sijaitsee Alavuden Rantatöysässä ja myyntikonttorit löytyvät Tampereelta, Turusta ja Vantaalta. Yrityksellämme on ikkuna- ja ovimyymälä Alavudella, jossa myymme palautustuotteita, uusia tuotteita, varaosia ja asennustarvikkeita. Alavus Ikkunat Oy on yksityisomistuksessa ja on siten sataprosenttisesti suomalainen. Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 21,8 miljoonaa euroa.

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti
luotettava_kumppani_logo_792x393

Alavus Ikkunoilla ja Ovilla on kaikki hallussa

Markkinoiden laajin tuotevalikoima

Valikoimastamme löytyy tuoteratkaisut vapaa-ajan asunnoista koteihin sekä projektikohteisiin. Kaikki ikkunat ja ovet valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden sekä kohteen tarpeiden mukaisesti.

Kokonaisvaltaista palvelua

Meiltä voit tilata huolettomat ikkuna- ja oviremontit avaimet käteen -palveluna. Ikkuna- ja oviremonteissa tuotteet mitataan, suunnitellaan, asennetaan ja vanhat tuotteet kierrätetään ammattilaistemme toimesta. 

Minkä lupaamme, sen myös pidämme

Tyytyväinen asiakas on keskipisteenä kaikessa
tekemisessämme. Meille on tärkeää, että saat toivomustesi mukaiset ikkunat ja ovet, jotka palvelevat sinun ja kotisi tarpeita vuosikymmeniä.

Alavus Ikkunoiden tehdas Rantatöysässä

Alavus Ikkunat ja Ovet

2003

Alavus Ikkunat Oy on perustettu vuonna 2003

21,8 milj. €

 liikevaihto vuonna 2022

100

työntekijää

41 000

ikkunaa vuodessa

11 000

ovea vuodessa

3000

toimitusta vuodessa

94 %

asiakkaista suosittelee Alavus Ikkunat Oy:tä

100 %

suomalainen yritys

Kotimaiset
asennusurakoitsijat ja koulutetut asentajat

Todistetusti VTT:n testeissä menestynyt

Tuotteissa täysin kotimainen hankintaketju

Yli 100 vuotta perinteistä puusepäntaitoa