Varastotuotteet

Etsitkö ikkunaa tai ovea nopealla toimitusajalla? Alavus Ikkunoiden ja Ovien myymälästä löytyy laaja valikoima laadukkaita palautustuotteita sekä uusia, suoraan tehtaaltamme tulleita, standardikokoisia ikkunoita ja ovia. Valikoimastamme löytyy lisäksi puuvalmiita mökki-ikkunoita ja -ovia, saunan lasiovia ja ikkunoiden sekä ovien yleisimpiä varaosia sekä asennustarvikkeita.

Kaikki tuotteet ovat saatavilla heti varastosta. Voit joko noutaa tilauksesi myymälästämme tai tilata tuotteille kotiinkuljetuksen. Toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.

Alavus Ikkunat ja Ovet myymälä
Järviluomantie 2, 63300 Alavus 
Avoinna ma-to klo 8-17 ja pe klo 8-16

Selaa palautustuotteiden valikoimaa

Palautustuotteet ovat työmailtamme palautuneita ikkunoita ja ovia, jotka ovat saatavilla heti varastosta. Tuotteita voit tulla myös tarkastelemaan myymäläämme: Järviluomantie 2, 63300 Alavus

Selaa uusien tuotteiden valikoimaa

Meiltä löytyy varastosta suoraan tehtaaltamme tulleita standardikokoisia yksittäisiä ikkunoita ja ovia, jotka ovat saatavilla heti varastosta. Tuotteita voit myös tulla tarkastelemaan myymäläämme: Järviluomantie 2, 63300 Alavus.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Valmistamme ikkunoita ja ovia mittatilaustyönä toiveidesi mukaisesti. Pyydä tarjous ikkunoista ja ovista, jotka varmasti sopivat kohteeseesi!