Alumiininen lasiliukuovi ANLIU

Alavus-liukuovi ANLIU on täysalumiininen lasiliukuovi, joka tuo kotiisi ajatonta tyylikkyyttä, helppokäyttöisyyttä ja lämmöneristävyyttä. Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy.

Tuo Suomen kaunis luonto sisätiloihin. Lasiliukuovi sopii erityisesti ulkoseinän suuriin oviaukkoihin, sillä liukuovi voidaan valmistaa suurikokoisilla laseilla ja suurtakin liukuovea on kevyt sekä helppo käyttää. Ovessa on käyttäjäystävällinen nosto-liukuhela ja ovilehti liukuu kevyesti nailonpyörästön varassa ruostumattomalla kiskolla.

Liukuovi toimitetaan heloitettuna. Suuremmat liukuovet voit tilata ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Alavus-liukuovi on täysalumiininen lasiliukuovi

Alumiininen lasiliukuovi on muotoilultaan näyttävä ja rakenteeltaan kestävä. Ovella voidaan säästää tilaa, sillä ovilehti liukuu sivuttain, eikä näin vaadi tilaa sisä- tai ulkopuolelta avautumiseen. Liukuovi valmistetaan eristetystä SAPA 2160-järjestelmästä ja oven vakiovarusteisiin kuuluu sisäpuolen kääntökahva sekä ulkopuolen kuppivedin. Ovi avataan kääntämällä kahvaa 180 astetta alaspäin ja ovilehti voidaan lukita haluttuun kohtaan nostamalla painike takaisin yläasentoon. Liukuovi on käyttäjäystävällinen ja hiljainen, sillä ovilehti liikkuu kevyesti nailonpyörästön varassa ruostumattomalla kiskolla.

Liukuoven karmin maksimikoko on 6400 x 3200 mm, liukuvan ovilehden lasin maksimikoko on kuitenkin 7 m². Suuremmat liukuovet voit tilata ottamalla yhteyttä myyntiimme. Oven karmisyvyys on 160 mm. Liukuovea voidaan valmistaa eri malleina, ovessa voi esimerkiksi olla kaksi liukuvaa ovilehteä. Lasiosan paksuus on 23-50 mm, riippuen lasituksesta. Lasitus on valittavissa kohteen vaatimusten mukaisesti. Vakiolasituksessa sisä- ja ulkolasi ovat karkaistua turvalasia.

Vakiovärit liukuovelle ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Alumiiniliukuovi voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä. Mikäli liukuovi halutaan sisä- ja ulkopuolelta eriväriseksi, ovi voidaan 2-värimaalata. 2-värimaalatun oven toimitusaika voi olla tavallista pidempi, kysy erikseen asiakaspalvelusta. Sisäpuolen kääntökahvan värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta ja harmaa.

Lasiliukuovi valmistetaan Hydro CIRCAL-kierrätysalumiinista, josta vähintään 75 % on kuluttajajätealumiinia.

Ominaisuudet

  • Karmisyvyys: 160 mm
  • Ud-arvo (W²K): Koosta riippuva, 1,2 W/m2K (4190 x 2690 mm)
  • Lasitus: 3K-eristyslasielementti, vakiolasituksessa sisä- ja ulkolasi karkaistua lasia.
  • Kokorajoitukset: Karmin leveys max. 6400 mm ja korkeus max. 3200 mm, liukuvan ovilehden maksimikoko 7 m².
  • Heloitus: Toimitus sisältää vakioheloituksen, eli sisäpuolen kääntökahvan ja ulkopuolen kuppivetimen.
  • Pintakäsittely: Vakiovärit liukuovelle ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Alumiiniliukuovi voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä. Mikäli liukuovi halutaan sisä- ja ulkopuolelta eriväriseksi, ovi voidaan 2-värimaalata. Sisäpuolen kääntökahvan värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta ja harmaa.