Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

Työntöovet

Työntöovi/liukuovi on kiskoilla liikkuva ovilevy, jossa ei ole karmia tai kynnystä. Ovilevy on 52 mm paksu ja tasareunainen. Alareunassa kulkee alaohjainura ja heloituksena vakiona on oven molemmin puolin Abloy DF401 kuppivedin. Yksiosaisena ovilehti voi olla maksimissaan 1100 mm leveä. Leveämmät ovet tehdään 2- tai jopa 3-osaisina, jotka liitetään yhteen työmaalla. Myös toisistaan eriävät pariovet, eli eri suuntiin liukuvat, on mahdollista valmistaa. Ovilevy on saatavilla maalattuna, viilutettuna (tammi, koivu, pyökki tai pähkinä) tai laminaattipintaisena. Oven vakiosävy peittomaalattuna on valkoinen NCS S 0502-Y, erikoissävyt toteutamme toiveiden mukaan.

Liukuoveen on mahdollista valita lisävarusteeksi peitelevysarja, joka sisältää alumiinikiskon, alumiinipeitelevyn (saatavilla vain valkoisena), liukuoven pyörästöt, kiinnityslaipat, kiskopysäyttimet, seinäkannattimet, päätylaput, alaohjaimen, kiinnitysruuvit ja asennusohjeen.

tyonto ovi valkoinen

Työntöoven tekniset tiedot

Rakenne: Ovilevyn paksuus 52 mm, 6 mm MDF-pintalevyt. Viilu- ja laminaattiovissa ovilevyn sivureunoissa jalopuureunalista.

Pintakäsittely: Maalattu, laminaatti tai viilu. Laminaattipintaisissa ovissa reunat ja päädyt lakattuna. Viilupintaisissa ovissa ovilevy lakattu.

Heloitus: 2 kpl Abloy DF401 kuppivedin. Asennuskiskot eivät sisälly vakiotoimitukseen.

Työntöovi
Pyydä tarjous!