SI/EI30 kiinteä sisäpaloikkuna

SI/EI30 on kiinteä, yksilasinen, EI30-paloluokiteltu paloikkuna. Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy.

Tyyppihyväksytty kiinteä sisäpaloikkuna SI/EI30 sopii sisätiloihin, jossa ikkunalta vaaditaan palonkestävyyttä. Paloikkuna on tärkeässä asemassa, kun kysymyksessä on ihmishenki. Palotuotteella voidaan saada kriittisiä lisäminuutteja pelastautumiseen palavasta rakennuksesta. Paloikkunamme vastaavat ulkonäöllisesti vakioikkunoitamme, joten sopivat käytettäväksi muiden ikkunamalliemme kanssa.

SI/EI30 sisäpaloikkuna on EI30-paloluokiteltu. Tyyppihyväksyttyyn paloikkunaan ei ole saatavilla lisävarusteita.

Sisäpaloikkuna SI/EI30 sertifikaatti 13467-01.

Pyydä tarjous
Osasto:

Kuvaus

SI/EI30 on kiinteä EI30-paloluokiteltu sisäikkuna

Tyyppihyväksytty SI/EI30 sopii sisätiloihin, joissa sisäikkunalta vaaditaan palonkestävyyttä. SI/EI30 on kiinteä, yksilasinen sisäpaloikkuna, jossa on 1K-palolasi. Paloikkunan käyttäytymistä palotilanteessa kuvataan merkinnöillä EI, joka tarkoittaa tiiviyttä ja eristävyyttä. Merkintä E (tiiviys) tarkoittaa, että palonhetkellä liekit ja kuumat palokaasut eivät pääse etenemään palamattomalle puolelle. Eristävyydellä I puolestaan tarkoitetaan tilannetta, jolloin palamattomalla puolella pinnan keskilämpötila ei saa nousta materiaalille asetettua vaatimusten mukaista rajalämpötilaa korkeammaksi tietyn ajan sisällä. Numerot kirjainten jälkeen tarkoittaa palonkestävyysaikaa minuutteina.

Ikkunan karmi on mäntyä. SI/EI30-ikkunassa on 1K-palolasi. Vakiolasitusta ei voi vaihtaa. Kiinteä sisäpaloikkuna vastaa ulkonäöllisesti vakio sisäikkunaamme.

Paloikkunassa ei saa olla läpivientejä, joten paloikkunaan ei ole mahdollista saada sälekaihdinta tai raitisilmaventtiiliä. Paloikkuna on saatavilla vain yksiosaisena, A-mallisena, eli ikkunaa ei voida valmistaa jakokarmeilla. Tyyppihyväksyttyyn sisäpaloikkunaan ei ole saatavilla mitään lisävarusteita.

Ominaisuudet

  • Karmisyvyysvaihtoehdot: 92, 120, 130, 150, 170 ja 200 mm
  • Lasitus: 1K-palolasi
  • Kokorajoitukset: Tyyppihyväksynnän mukainen paloikkuna saa olla karmeineen enintään 1290 mm leveä ja 2690 mm korkea.
  • Puuosien pintakäsittely: Peittomaalaus, kuultokäsittely, suojakäsittely tai lakkaus. Vakiopintakäsittelynä peittomaalaus vakiovalkoiseksi NCS S 0502-Y.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.