EKA EI30 kiinteä paloikkuna

EKA EI30 on kiinteä, kolmilasinen, EI30-paloluokiteltu paloikkuna. Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy.

Tyyppihyväksytty EKA EI30 kiinteä paloikkuna sopii kohteeseen, jossa ikkunalta vaaditaan palonkestävyyttä. Paloikkuna on tärkeässä asemassa, kun kysymyksessä on ihmishenki. Palotuotteella voidaan saada kriittisiä lisäminuutteja pelastautumiseen palavasta rakennuksesta. Paloikkunamme vastaavat ulkonäöllisesti vakioikkunoitamme, joten sopivat käytettäväksi muiden ikkunamalliemme kanssa.

EKA kiinteä paloikkuna on EI30-paloluokiteltu. Tyyppihyväksyttyyn paloikkunaan ei ole saatavilla lisävarusteita.

Kiinteän paloikkunan EKA EI30 sertifikaatti 12839-01.

Pyydä tarjous
Osasto:

Kuvaus

EKA EI30 on kiinteä, puualumiini-paloikkuna

Tyyppihyväksytty EKA EI30-paloikkuna sopii tiloihin, joissa ikkunalta vaaditaan palonkestävyyttä. EKA EI30 on kiinteä paloikkuna, jossa on 3K-palolasielementti. Paloikkunan käyttäytymistä palotilanteessa kuvataan merkinnöillä EI, joka tarkoittaa tiiviyttä ja eristävyyttä. Merkintä E (tiiviys) tarkoittaa, että palonhetkellä liekit ja kuumat palokaasut eivät pääse etenemään palamattomalle puolelle. Eristävyydellä I puolestaan tarkoitetaan tilannetta, jolloin palamattomalla puolella pinnan keskilämpötila ei saa nousta materiaalille asetettua vaatimusten mukaista rajalämpötilaa korkeammaksi tietyn ajan sisällä. Numerot kirjainten jälkeen tarkoittaa palonkestävyysaikaa minuutteina.

Ikkunan karmi on mäntyä, karmin ulkoverhous ja ulkopuolen lasituslista ovat alumiinia. EKA EI30-ikkunassa on 3K-palolasielementti, vakiona ulkolasin laminointi 44.2 ja sisälasin palolasi. Vakiolasitusta ei voi vaihtaa. Ikkunan U-arvo on 1,0 W/m²K.

Paloikkunassa ei saa olla läpivientejä, joten paloikkunaan ei ole mahdollista saada sälekaihdinta tai raitisilmaventtiiliä. Paloikkuna on saatavilla vain yksiosaisena, A-mallisena, eli ikkunaa ei voida valmistaa jakokarmeilla.

Ominaisuudet

  • Karmisyvyysvaihtoehdot: 130, 150, 170 ja 210 mm
  • U-arvo (W/m²K): 1,0
  • Ääneneristävyys Rw+Ctr: 36 (dB)
  • Lasitus: 3K-palolasielementti, ulkolasi 44.2 laminoitu ja sisälasi palolasi. Lasitusta ei voi vaihtaa.
  • Kokorajoitukset: Karmin maksimikoko 1790 x 2690 mm, minimikoko 200 x 200 mm.
  • Sateenpitävyys: E1200
  • Ilmanpitävyys: 4
  • Tuulenpaineenkestävyys: C4
  • Puuosien pintakäsittely: Peittomaalaus, kuultokäsittely, suojakäsittely tai lakkaus. Vakiopintakäsittelynä peittomaalaus vakiovalkoiseksi NCS S 0502-Y.
  • Alumiiniosien pintakäsittely: Pulverimaalaus, anodisointi tai decoral-kuviopinnoite. Vakiosävyt: valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024 ja tummanruskea RR32.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.