ASI/A avattava alumiininen sisäikkuna 1050

Avattava alumiininen sisäikkuna ASI/A 1050 sopii tiloihin, jossa ikkunalta ei vaadita lämmöneristävyyttä. Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy.

Avattava alumiininen ikkuna 1050 on eristämätön sisäikkuna, joka sopii esimerkiksi kodin sisätilojen, toimistotilojen ja tuotantotilojen sisäikkunaksi. Ikkunan karmisyvyys on 50 mm ja lasirakenteen paksuus 6–33 mm, riippuen lasituksesta. Lasivaihtoehtoja on lukuisia ja lasitus on valittavissa kohteen käyttötarkoituksen mukaan.

Pyydä tarjous

Kuvaus

Avattava alumiininen sisäikkuna ASI/A 1050 on yksilasinen ikkuna

Avattava alumiininen sisäikkuna 1050 on eristämätön sisäikkuna, joka sopii tilaan, jossa ikkunalta ei vaadita lämmöneristävyyttä, esimerkiksi toimiston sisäikkunat. Ikkunan karmisyvyys on 50 mm ja lasirakenteen paksuus 6–33 mm, riippuen lasituksesta. Avattava alumiini-sisäikkuna on yksilasinen. Lasivaihtoehtoja on lukuisia ja lasitus on valittavissa kohteen käyttötarkoituksen mukaan.

Vakiovärit alumiini-ikkunoille ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Alumiini-ikkunat voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä. 2-värimaalausta ei ole saatavilla sisäikkunoihin SAPA 1050-järjestelmällä.

Voit räätälöidä ikkunaa kohteeseesi sopivaksi erilaisilla ikkunamalleilla, värityksillä ja lasituksilla.

Ominaisuudet

  • Karmisyvyysvaihtoehdot: 50 mm
  • Lasitus: Yksilasinen 1K
  • Alumiiniosien pintakäsittely: Vakiovärit alumiini-ikkunoille ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Alumiini-ikkunat voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä. 2-värimaalausta ei ole saatavilla sisäikkunoihin SAPA 1050-järjestelmällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.