ASI/K kiinteä alumiininen sisäikkuna 1050

Kiinteä alumiininen sisäikkuna ASI/K 1050 sopii tiloihin, jossa ikkunalta ei vaadita lämmöneristävyyttä. Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy.

Kiinteä alumiininen ikkuna 1050 on eristämätön sisäikkuna, joka sopii esimerkiksi toimistotilojen, tuulikaappien sisärakenteiden ja tuotantotilojen sisäikkunaksi. Ikkunan karmisyvyys on 50 mm ja lasirakenteen paksuus 6–33 mm, riippuen lasituksesta. Lasivaihtoehtoja on lukuisia ja lasitus on valittavissa kohteen käyttötarkoituksen mukaan.

Pyydä tarjous

Kuvaus

Kiinteä alumiininen ikkuna ASI/K 1050 on yksilasinen ikkuna

Kiinteä alumiininen ikkuna 1050 on eristämätön sisäikkuna, joka sopii tilaan, jossa ikkunalta ei vaadita lämmöneristävyyttä, esimerkiksi toimiston sisäikkunat. Ikkunan karmisyvyys on 50 mm ja lasirakenteen paksuus 6–33 mm, riippuen lasituksesta. Kiinteä alumiini-sisäikkuna on yksilasinen. Lasivaihtoehtoja on lukuisia ja lasitus on valittavissa kohteen käyttötarkoituksen mukaan.

Vakiovärit alumiini-ikkunoille ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Alumiini-ikkunat voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä. 2-värimaalausta ei ole saatavilla sisäikkunoihin SAPA 1050-järjestelmällä.

Voit räätälöidä ikkunaa kohteeseesi sopivaksi erilaisilla ikkunamalleilla, värityksillä ja lasituksilla.

Ominaisuudet

  • Karmisyvyysvaihtoehdot: 50 mm
  • Lasitus: Yksilasinen 1K
  • Alumiiniosien pintakäsittely: Vakiovärit alumiini-ikkunoille ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Alumiini-ikkunat voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä. 2-värimaalausta ei ole saatavilla sisäikkunoihin SAPA 1050-järjestelmällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.