ALS alumiininen lasiseinä 4150

Rakennuksen julkisivun lasiseinärakenteet voidaan rakentaa ALS 4150 alumiinisella lasiseinällä. Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy.

Julkisivujen lasiseinät tuovat rakennuksen sisälle luonnonvaloa ja ulkoasuun näyttävyyttä. Alavus Ikkunoiden alumiiniset lasiseinät täyttävät kaikki niille asetetut toimintavaatimukset.

Alumiiniset lasiseinärakenteet valmistamme SAPA 4150-julkisivujärjestelmästä. Siihen voidaan integroida avattavia ikkunoita, ovia ja umpiosia. Alumiinien pintakäsittely, lasitus ja umpiosat toteutetaan kohteen tarpeiden sekä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Lasivaihtoehtoja on erilaisia ja lasitus on valittavissa kohteen käyttötarkoituksen mukaan. Julkisivujärjestelmät CE-merkitään.

Pyydä tarjous

Kuvaus

ALS 4150 alumiininen lasiseinä rakennuksen julkisivun lasiseinien rakentamiseen

ALS 4150 alumiinilasiseinä on korkeaeristetty, kestävä ja monipuolinen julkisivujärjestelmä. Alumiiniset lasiseinärakenteet valmistamme SAPA 4150-järjestelmästä. ALS lasiseinästä voidaan rakentaa esimerkiksi kodin suuret lasiseinät. Lasiseinää voidaan täydentää avattavilla ikkunoilla, ovilla ja umpiosilla. Runkoprofiileja on saatavilla eri syvyysmitoissa. Alumiinien pintakäsittely, lasitus ja umpiosat toteutetaan kohteen tarpeiden sekä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Lasivaihtoehtoja on erilaisia ja lasitus on valittavissa kohteen käyttötarkoituksen mukaan. Julkisivujärjestelmät CE-merkitään.

Vakiovärit lasiseinille ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Lasiseinät voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä. 2-värimaalaus on myös mahdollista.

Alumiinilasiseinät valmistetaan Hydro CIRCAL-kierrätysalumiinista, josta vähintään 75% on kuluttajajätealumiinia.

Ominaisuudet

  • Alumiiniosien pintakäsittely: Vakiovärit lasiseinille ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024, tummanruskea RR32 ja mattamusta RAL 9005. Erikoissävyn voit valita RAL Classic- tai RR-värikartasta. Lasiseinät voidaan valmistaa myös anodisoituna tai helmiäissävyllä. 2-värimaalaus on myös mahdollista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.