Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

25 dB äänieristetyt sisäovet

25 dB äänieristetyissä väliovissa on 52 mm paksuinen ovilehti ja ovi on varustettu kahdella murtosuojasaranalla. Ovet ovat jykevärakenteisia ja sopivat ominaisuuksiltaan erityisesti julkisiin tiloihin, kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja toimistoihin tai asuinrakennusten välioviksi. Ovimallien äänieristävyys on Rw 30 dB. Karmisyvyys on vakiona 92 mm, mutta karmisyvyydet 130, 150, 170 ja 200 mm ovat myös saatavilla. 

Kevyissä väliovissa pintakäsittely vaihtoehtoja ovat maalattu, laminaatti- ja viilupinta. Maalatut umpiväliovet voidaan valmistaa sileällä ovilehdellä tai uritettuna. Maalatuista väliovista on saatavilla myös kaksi lasiaukollista mallia. Laminaattipintaisena valikoimastamme löytyy vakiosävyt: valkoinen (W400 VV), harmaa (U12115 VV), pyökki (R24030 NY), tammi (R20021 NY) ja lisäksi Formican laminaatit. Viilupintaisena sisäovet ovat saatavilla, tammen, koivun, pyökin ja pähkinän sävyisenä. Lasiaukolla varustetut sisäovet ovat saatavilla myös viilupintaisena.

Viilutetut ovimallit

Maalatut ovimallit

Laminaatti ovimallit

25dB äänieristetyn sisäoven tekniset tiedot

Rakenne: Ovilevyn paksuus 52 mm, sormijatkettu mäntykehäpuu. 6 mm MDF-pintalevyt. Viilu- ja laminaattiovissa ovilevyn sivureunoissa jalopuureunalista. Karmi maalattu mäntykarmi.

Karmisyvyys: 92, 130, 150, 170 ja 200 mm.

Kynnys: Lakattu tammikynnys.

Tiivistys: Karmissa silikonitiiviste.

Pintakäsittely: Maalattu, laminaatti tai viilu. Laminaattipintaisissa ovissa reunat ja päädyt lakattuna. Viilupintaisissa ovissa ovilevy lakattu. Karmi maalattu.

Heloitus: 2 kpl murtosuojattuja ja korkeussäädettäviä NTR 110x30 TMRKSS saranoita. Abloy lukkorunko LC190 tai muu vastaava lukkorunko ja vastarauta Abloy 4691. Pintahelat eivät sisälly toimitukseen.

SO EI30
Pyydä tarjous!