alavus ikkunat ja ovet logo

Sisäovet

Ovivalikoimastamme löytyvät nyt myös laadukkaat sisäovet. Jykevärakenteiset sisäovemme sopivat ominaisuuksiltaan erityisesti julkisiin tiloihin, kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja toimistoihin tai asuinrakennusten välioviksi. Valikoimasta löytyy myös ratkaisu palo- ja/tai äänieristystä vaativiin kohteisiin.

Valmistamme kaikki sisäovet tilauskohtaisesti kohteen mittojen mukaan. Sisäovien karmisyvyys on vakion 92 mm, mutta ovet voidaan tarvittaessa valmistaa myös 130, 150, 170 ja 200 mm karmisyvyydellä. Sisäovissa on valittavissa kolme eri mallia; palo- ja ääniluokitellut EI30/30 mallit, palo- ja ääniluokitellut EI30/35 mallit ja väliovimallit.

Väliovissa ovilehden paksuus on 52 mm. Kevyet väliovet voidaan valmistaa umpiovina tai lasiaukollisina. Pintakäsittelyinä valittavissa ovat maalaus, laminaatti- ja viilupinta.

EI30/30 palo- ja ääniluokiteltujen sisäovien ovilehden paksuus on 59 mm ja äänieristävyys Rw 39dB. EI30/35 palo- ja ääniluokiteltujen sisäovien ovilehden paksuus on 70 mm ja äänieristävyys Rw 42 dB.  Molemmat EI30/30 ja EI30/35 palo- ja ääniluokiteltujen sisäoviet valmistetaan aina umpiovina ja pintakäsittelyksi ovat valittavissa maalaus, laminaatti- ja viilupinta.

Näiden lisäksi valikoimastamme löytyvät sähköpielet, joiden pintakäsittelyksi ovat valittavissa maalaus, laminaatti- ja viilupinta. Sähköpielen karmisyvyys on vakion 92 mm, mutta se voidaan tarvittaessa valmistaa myös 130, 150, 170 ja 200 mm karmisyvyydellä.

Valmistamme myös 52 mm paksuja työntöovia, joiden pintakäsittelyksi ovat valittavissa maalaus, laminaatti- ja viilupinta.

Alavus Sisäovi
Alavus Sisäpalo-ovi

Valkoiset EI30/30 palo- ja ääniluokitellut laminaattiovet

Väliovet EI30/30 Palo- ja äänieristetyt sisäovet Sähköpielet Työntöovet

Pyyda tarjous Alavus Ikkunoista ja Ovista

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.