HAEMME MYYNTIEDUSTAJIA:
VARSINAIS-SUOMEN,
PÄIJÄT-HÄMEEN,
POHJOIS-POHJANMAAN JA
LÄNSI-SUOMEN ALUEELLE

ALAVUS IKKUNAT OY on valtakunnallinen, kasvava ikkuna- ja ovipalveluyritys. Liikevaihtomme on 17 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 100 ammattilaista. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Rantatöysässä, Alavudella. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta asennukseen asti. Haluamme olla markkinoiden laadukkain yritys ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

 
Päätehtävänäsi on vastata ikkuna- ja oviratkaisujen myynnistä pienkohteisiin.

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen joko myynnin ammattilainen tai siksi pyrkivä. Sinulla on sisäinen palo oppia lisää ja saavuttaa jatkuvasti parempia myyntituloksia. Nautit erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta, palvelemisesta ja kaupankäynnin haasteiden voittamisesta.

Mitä edellytämme sinulta?:
- kokemusta ikkunoiden ja ovien myynnistä
- teknistä tai kaupallista koulutusta
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä
- omaa yritystä tai vastaavaa

Mitä tarjoamme sinulle?:
- markkinoiden parhaan tuotemerkin myytäväksi
- kokeneen ja ahkeran myyntiryhmän tuen ilman byrokratiaa

Aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen myyjä, tartu haasteeseen nyt sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakemukset pyydetään lähettämään nettisivujemme kautta osoitteessa:
https://www.alavusikkunat.fi/fi/yritys/avoin-tyohakemus.

Lisätietoja antaa Sari Riitamäki, puh. 0400 158 523 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

HAEMME NYT PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ SANEERAUSMYYNTIIN
UUDELLEMAALLE

iStock 000006920747XLarge

ALAVUS IKKUNAT OY on valtakunnallinen, kasvava ikkuna- ja ovipalveluyritys. Liikevaihtomme on 17 miljoonaa euroa ja työllistämme n.100 ammattilaista. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Alavudella. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta asennukseen asti. Haluamme olla markkinoiden laadukkain yritys ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Haemme nyt projektipäällikköä saneerausmyyntiin Uudellemaalle

Päätehtävänäsi on vastata saneerauskohteisiin ikkuna- ja oviratkaisujen myynnistä. Asiakkainasi ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt sekä julkisivusaneeraajat. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu projektien hoitaminen tarjouslaskennasta luovutukseen.

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen myynnin ammattilainen. Sinulla on sisäinen palo oppia lisää ja saavuttaa jatkuvasti parempia myyntituloksia. Nautit erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta, palvelemisesta ja kaupankäynnin haasteiden voittamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- kokemusta saneerausmyynnistä ja projektinjohdosta 
- teknistä tai kaupallista koulutusta
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä

Tarjoamme sinulle:
- markkinoiden halutuimman tuotemerkin myytäväksi
- kokeneen ja ahkeran myyntiryhmän tuen ilman byrokratiaa
- kokeneet ja ammattitaitoiset asennusryhmät käytettäväksi
- tuloksiin sidotun palkkausmallin

Aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen myyjä, tartu haasteeseen nyt, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakemukset pyydetään lähettämään osoitteessa:
https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/projektipaallikko-alavus-ikkunat-oy-espoo-helsinki-vantaa/.

Lisätietoja antaa myyntijohtajamme Arto Paalanen, puh. 0400 307 563 tai email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Avoimet työpaikat

Alavus Ikkunat Oy on valtakunnallinen, tasaisesti kasvava ikkuna- ja ovipalveluyritys. Liikevaihtomme on 17 milj.€ ja henkilöstöä n. 100, tuotantolaitoksemme sijaitsee Rantatöysässä, Alavudella.

 

Jätä avoin työpaikkahakemus

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole avoinna, voit lähettää avoimen hakemuksen. Säilytämme hakemustasi 6 kuukautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli tuona aikana meille aukeaa kokemustasi ja osaamistasi vastaavia tehtäviä. 

Alavus Ikkunat Oy

Jätä hakemus: http://www.alavusikkunat.fi/fi/yritys/avoin-tyohakemus.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.