HAEMME joukkoomme Kustannuslaskijoita uudellemaalle ja varsinais-suomeeN

iStock 000033996034 Full

ALAVUS IKKUNAT OY on valtakunnallinen, kasvava ikkuna- ja ovipalveluyritys. Liikevaihtomme on 15 miljoonaa euroa ja työllistämme n.100 ammattilaista. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Alavudella. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta asennukseen asti. Haluamme olla markkinoiden laadukkain yritys ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Haemme nyt tarjouslaskijaa Varsinais-Suomen sekä Uudenmaan talousalueelle

Päätehtävänäsi on vastata ikkuna- ja oviprojektien laskennasta ja myynnistä yhdessä projektipäällikön kanssa.
Asiakkaitasi ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt sekä rakennusliikkeet.

Odotamme Sinulta AMK- tai opistotasoista kaupallista tai teknistä koulutusta rakennus- tai puuteollisuusalalta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä.

Aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen myyjä, tartu haasteeseen nyt, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakemukset pyydetään lähettämään nettisivujemme kautta osoitteessa:
http://www.alavusikkunat.fi/fi/yritys/avoin-tyoehakemus

Lisätietoja antaa myyntijohtajamme Arto Paalanen 0400 307 563 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
sekä yksikönjohtajamme Mika Huhtamäki 040 521 3666, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Avoimet työpaikat

Alavus Ikkunat Oy on valtakunnallinen, tasaisesti kasvava ikkuna- ja ovipalveluyritys. Liikevaihtomme on 15 milj.€ ja henkilöstöä n. 100, tuotantolaitoksemme sijaitsee Alavudella.

 

Jätä Avoin työpaikkahakemus

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole avoinna, voit lähettää avoimen hakemuksen. Säilytämme hakemustasi 6 kuukautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli tuona aikana meille aukeaa kokemustasi ja osaamistasi vastaavia tehtäviä. 

Alavus Ikkunat Oy

Jätä hakemus http://www.alavusikkunat.fi/fi/yritys/avoin-tyohakemus

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.