Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

hae rahoitustaJoustavaa maksuaikaa rahoituksella

Rahoitus on osa palveluamme ja haluamme tarjota joustavat maksuaikaedut asiakkaillemme.
Voit keskustella rahoituksesta lisää myyjäsi kanssa, tai voit myös hakea itse suoraa Alavus-rahoitusta netissä verkkopankkitunnuksillasi.

 

Alavus-rahoitus - korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Alavus-rahoitus on yksityisille henkilöille tarkoitettu rahoitusvaihtoehto, jonka voit kätevästi hakea itse verkkopankkitunnuksillasi suoraa netistä, eikä se vaadi vakuuksia tai takaajia. Alavus-rahoituksen 1 kk kampanjassa saat yhden kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jolloin ensimmäinen lasku erääntyy kuukauden kuluttua toimituksesta. Hakemuspäätös on voimassa kolme (3) kuukautta hyväksymispäivästä alkaen.

 

OP:n rahoitusvaihtoehdolla maksuaika on jopa 84 kk, eikä siihen kuulu luottokorttia. Myyntirahoituksessa on siis kyse kertaluotosta. Maksuerä ovat tasasuuret, mutta voit tehdä ylimääräisiä lisäsuorituksia tai maksaa luoton kokonaan pois milloin vain haluat, ilman lisäkuluja. Lisäksi rahoituksessa maksamasi korot voit vähentää verotuksessa.

  • Rahoitus 2 500–50 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

 

Jos haet rahoitusta sen jälkeen, kun olet jo vahvistanut kaupan ja saanut tilausvahvistukset, ilmoita erikseen Alavus Ikkunoille (henkilölle keneltä olet saanut tilausvahvistuksen) hakeneesi rahoitusta. Rahoitusta on haettava viimeistään viikko ennen tilausvahvistuksessa ilmoitettua toimitusviikkoa, esim. tilausvahvistuksella ilmoitettu toimitusviikko 34/2023, viimeinen mahdollisuus hakea rahoitusta on viikolla 33/2023.

 

 

 

Hae Alavus-rahoitusta tästä.