yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

hae rahoitustaJoustavaa maksuaikaa rahoituksella

Rahoitus on osa palveluamme ja haluamme tarjota parhaat mahdolliset maksuaikaedut asiakkaillemme.
Voit keskustella rahoituksesta lisää myyjäsi kanssa, tai voit myös hakea itse suoraa Alavus rahoitusta netissä verkkopankkitunnuksillasi.
Alavus rahoitukseen voit tutusta paremmin tästä.

Myyntirahoitus - OP 

Laske helposti OP:n lainalaskurilla sinulle sopiva takaisinmaksuaika tarvitsemallesi summalle.

OP:n rahoitusvaihtoehdolla maksuaika on jopa 84 kk, eikä siihen kuulu luottokorttia. Myyntirahoituksessa on siis kyse kertaluotosta. Maksuerä ovat tasasuuret, mutta voit tehdä ylimääräisiä lisäsuorituksia tai maksaa luoton kokonaan pois milloin vain haluat, ilman lisäkuluja. Lisäksi rahoituksessa maksamasi korot voit vähentää verotuksessa.

Kampanjavaihtoehtoina on 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jolloin ensimmäinen lasku erääntyy 1 kk toimituksesta.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,70 % 09/22), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 184 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.