Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

Kerrostaso-ovet

SO_EI30/30 kerrostasopalo-ovemme ovat tyyppihyväksyttyjä. Tyyppihyväksytty ja testattu palo-ovi on tärkeässä asemassa, kun kysymyksessä on ihmishenki. Oikea palotuote oikeassa paikassa voi antaa kriittiset ja tärkeät lisäminuutit pelastautumiseen viime hetkellä. Nykyiset kerrostaso-ovet ovat myös äänieristävyydeltään niin eristäviä, että kahta ovilehteä ei välttämättä tarvita. Tämä lisää myös käyttömukavuutta arkeen ja ennen kaikkea paloturvallisuutta.

Tyyppihyväksytyille kerrostaso-oville on asetettu joitakin rajoituksia paloluokitustestauksen yhteydessä. Ovi saa olla kooltaan ilman kirjeluukkua max. 11x21 (1090 mm x 2090 mm) tai 10x23 (990 mm x 2290 mm) ja kirjeluukulla varustettuna max. 10x21 (990 mm x 2090 mm). Tyyppihyväksytty kerrostasopalo-ovi varustetaan tyyppihyväksyntäkilvellä, josta käy ilmi paloluokka, tyyppihyväksyntäpäätöksen numero, valmistajan tiedot ja valmistusvuosi.

Kaikki kerrostaso-ovemme ovat EI30-paloluokiteltuja ja Rw 37 dB äänieristettyjä. Vakio karmisyvyys on 92 mm, mutta ovi voidaan myös valmistaa 130, 150, 170 ja 200 mm karmisyvyydellä.

Kerrostaso-ovet ovat saatavilla:

  • viilutettuna: tammi, koivu, pyökki ja pähkinä
  • laminaattipintaisena: valkoinen, harmaa, pyökki, tammi ja lisäksi Formican laminaatit.
  • maalattuna haluttuun sävyyn, jolloin ovilevy voi myös olla uritettu. 

Viilutetut ovimallit

Alavus Kerrostaso ovet viilutettu
Tammiviilutetut kerrostaso-ovet

Maalatut ovimallit

Alavus Kerrostaso ovet valkoiseksi maalatut
Valkoiseksi maalatut kerrostaso-ovet

Laminaatti ovimallit

Alavus Sisäovi
Alavus Sisäpalo-ovi
Valkoiset laminaattiovet

Kerrostaso-ovi S0_EI30/30 dB (Rw 37 dB) tekniset tiedot

Rakenne: Ovilevyn paksuus 59 mm, 6 mm MDF-pintalevyt, silikonitiiviste. Viilu- ja laminaattiovissa ovilevyn reunoissa jalopuureunalista. Karmi maalattu mäntykarmi.

Karmisyvyys: 92, 130, 150, 170 ja 200 mm.

Kynnys: Lakattu tammikynnys.

Tiivistys: Ovilevyssä silikonitiiviste, karmissa silikonitiiviste sekä palotiiviste, kynnyksessä palotiiviste.

Pintakäsittely: Maalattu, laminaatti tai viilu. Laminaattipintaisissa ovissa reunat ja päädyt lakattuna. Viilupintaisissa ovissa ovilevy lakattu. Karmi maalattu.

Heloitus: Sivu- ja korkeussuunnassa säädettävä murtosuojasarana NTR110x30TMRKSS (4 kpl), lukkorunko Abloy LC190, säädettävä vastalevy LP731. Pintahelat eivät sisälly toimitukseen.

 

Kerrostaso-oviin saatavia lisävarusteita

  • kirjeluukku
  • ovikello
  • ovisilmä
  • turvalukko
  • turvaketju
SO EI30
Pyydä tarjous!