Auringonsuojalasikampanja - auringonsuojalasit ikkunoihin ja oviin kaupan päälle!

Tarjoamme nyt uusiin ikkunoihin ja oviin auringonsuojalasit veloituksetta, kun tuotteiden toimitus tapahtuu viimeistään heinäkuun 2024 loppuun mennessä.

Auringonsuojalasikampanja voimassa 12.9.2023-14.6.2024.

Oletko kyllästynyt siihen, että kotisi on kesäisin tukalan kuuma ja joudut sulkemaan verhot, ettei auringonpaiste pääse lämmittämään sisätiloja paahtaviin astelukemiin?

Auringonpaisteen aiheuttama asunnon ylikuumeneminen vaikuttaa merkittävästi kodin viihtyvyyteen, erityisesti jos kodissa on suuria lasipintoja. Auringonsuojalasi tarjoaa tähän ongelmaan ratkaisun. Auringonsuojalasin avulla voidaan vähentää auringonsäteilyn aiheuttamaa sisätilojen liikalämpiämistä. Näin kuuminakaan kesäpäivinä kodin sisälämpötila ei nouse hallitsemattomasti, koneellisen jäähdytyksen tarve vähenee ja kodissa on miellyttävämpi asua sekä työskennellä. Huonetilaan tulvivasta luonnonvalostakaan ei tarvitse tinkiä, sillä auringonsuojalasissa yhdistyy alhainen aurinkoenergian läpäisy ja korkea valonläpäisevyys.

Miksi valita ikkunoihin auringonsuojalasit?

 • Ehkäisee kodin kuumenemista hellekausina: Auringonsuojalasi heijastaa osan auringon tuottamasta energiasta takaisin ilman, että se läpäisee ikkunaa ja lämmittää asuntoa. Näin kodin sisälämpötila pysyy kurissa, luoden miellyttävämmät olosuhteet asumiselle ja työskentelylle myös kesähelteillä.
 • Parantaa kodin energiatehokkuutta ja tuo säästöjä: Auringonsuojalasit tarjoavat etuja niin kesällä kuin talvellakin. Lasit vähentävät koneellisen jäähdytyksen tarvetta. Auringonsuojalasilla varustetussa ikkunassa on tavallista ikkunaa parempi lämmöneristys (U-arvo). Auringonsuojalasit säästävät täten niin viilennykseen kuin lämmittämiseen tarvittavaa energiaa, tehden kodista energiatehokkaamman.
 • Vähentää UV-säteilyä: UV-säteily voi vahingoittaa ajansaatossa ihoa ja haalistaa huonekaluja, sisustustekstiilejä sekä tauluja. Auringonsuojalasit suojaavat kodin asukkaita ja tavaroita UV-säteilyltä, sillä ne torjuvat jopa 90 % haitallisesta UV-säteilystä. 
 • Asumisviihtyvyys paranee: Ikkunoita ei tarvitse enää peittää verhoilla, sälekaihtimilla tai markiiseilla aurinkoisena päivänä. Auringonsuojalasin ansiosta voit pitää verhoja auki ja nauttia sisään tulvivasta luonnonvalosta sekä maisemista ilman tukahduttavaa kuumuutta, myös suurienkin lasipintojen äärellä.
 • Enemmän valinnanvapautta: Suuret ikkunat ovat suosittuja uudisrakentamisessa, mutta huoli sisätilojen liiallisesta lämpiämisestä kesäisin voi jarruttaa lasipintojen suunnittelua. Auringonsuojalasit ovat ihanteellinen valinta suuriin lasipintoihin, eivätkä ne poissulje muiden erikoislasien, kuten huurtumattoman lasin, signaali- tai turvalasin, valintaa ikkunaan. Auringonsuojalasit tuovat myös vapautta sisustukseen, sillä voit sijoittaa huonekalut ikkunoiden lähettyville ilman, että sinun tarvitsee huolehtia niiden haalistumisesta ja haurastumisesta.

Näin hyödynnät kampanjan

Hyödynnä kampanja pyytämällä tarjous tai tilaa tuotteet verkkokaupasta kuponkikoodilla: AURINKO

Voit varata myös maksuttoman arviokäynnin alueesi myyjältä, jolloin saat tarkan tarjouksen tarvitsemistasi tuotteista. Alueesi myyjän löydät täältä. Tarjoamme myös asennuspalvelua avaimet käteen -palveluna, lue lisää asennuksesta.

Hyödynnä auringonsuojalasikampanja ja nauti viihtyisämmästä sekä energiatehokkaammasta asumisesta!

 

Esimerkkilaskelma: Kuinka paljon uudet ikkunat, jotka ovat varusteltu auringonsuojalaseilla, tuovat säästöä lämmityskuluissa verrattuna 80-luvun ikkunoihin?

 • Lasipintojen pinta-ala 15 m²
 • Sähkön hinta 0,17 €/kWh
 • Vanhan ikkunan Uw-arvo 2,11 W/m2k
 • Uuden ikkunan Uw-arvo 0,92 W/m2k (MSEA Energy 1+2-ikkunat auringonsuojalaseilla)
  • U-arvo eli lämmönläpäisykerroin kertoo kuinka paljon ikkuna läpäisee lämpöä. Mitä pienempi U-arvon luku on, sitä paremmin ikkuna eristää lämpöä. U-arvovaatimukset ovat määritelty Suomen Rakentamismääräyskokoelmassa. Vuodesta 2010 lähtien uusien ikkunoiden on tullut täyttää vähintään U-arvovaatimus 1,0 W/m²K.
Säästö: Yhden lämmityskauden (syys-toukokuu) aikana uudet ikkunat, jotka ovat varusteltu auringonsuojalaseilla, tuovat säästöä lämmityskuluissa 340 euroa ja viiden vuoden aikana 1702 euroa.

Huomioithan, että laskelma on suuntaa antava.

Kampanjaehdot

Kampanja-aika 12.9.2023-14.6.2024. Kampanja koskee uusia, kampanja-aikana tehtyjä tilauksia, joiden toimitus tapahtuu viimeistään heinäkuun 2024 loppuun mennessä. Tilaus on tehtävä viimeistään perjantaina 14.6.2024. Kampanja koskee kuluttaja-asiakkaita, taloyhtiöasiakkaita, jälleenmyyjiä ja verkkokauppatilauksia. Etu koskee vain ns. kirkasta Suncool 70/35 -auringonsuojalasia (hieman vihertävä/sinertävä heijastus). Edun arvo määräytyy tilattujen tuotteiden määrän ja koon mukaisesti.

Etu ei koske MSEA Arctic-ikkunaa, EKA EI30 kiinteää paloikkunaa, paloulko-ovia, nosto-ovia, alumiinisia lasiseiniä, valokattoja ja varastotuotteita. Verkkokaupasta ei voi ostaa ulko-ovia auringonsuojalaseilla. Mikäli haluat tilata auringonsuojalasilla varustetun ulko-oven, esim. IOU vaaka, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme: 020 7819 820, myynti@alavusikkunat.fi.