Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Alavus Ikkunat Oy, 1796128-9, PL 39, 63301 Alavus (myöhemmin ”järjestäjä”)

Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan voi osallistua vain kuluttajat, eivät talotehtaat, jälleenmyyjät, rakennusliikkeet tai muut yritysasiakkaat. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista eikä ostamista.

Alavus Ikkunoiden työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään, yhteistyökumppaneilla tai alihankkijoilla ei ole osallistumisoikeutta. Järjestäjällä on oikeus jättää huomiotta sellaiset osallistumiset, jotka eivät ole sääntöjen mukaisia tai mikäli järjestäjällä on syytä epäillä, että osallistumisessa on käytetty epärehellisiä keinoja.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 2.1.-31.8.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen tulleet osallistumiset eivät ole mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 14.9.2023 mennessä. Arvontaan voi osallistua järjestäjän kotisivuilla www.alavusikkunat.fi/arvonta täyttämällä arvontalomakkeen. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran.

Arvonnan suorittaminen ja voittajalle ilmoittaminen

Voittaja arvotaan satunnaisesti kaikkien osallistuneiden kesken. Osallistujista valitaan yksi voittaja. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse. Voittajan nimi julkaistaan myös järjestäjän kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavilla ilman erillistä suostumusta. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Palkinto ja palkinnon luovutus

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Alavus Ikkunoiden ikkunoita ja/tai ovia 5 000 € (sis. ALV 24 %) arvosta. Palkinto voi sisältää ikkunoita ja/tai ovia, näiden lisävarusteita, rahdin (Suomen rajojen sisällä) ja asennuspalvelun saneerauskohteisiin (paikkakunnille, joissa järjestäjällä on mahdollista tarjota palvelua). Mikäli voittaja haluaa tilata enemmän tuotteita kuin mitä palkinnon arvo kattaa (5 000 €), ylimenevä osuus laskutetaan voittajalta.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun hyödykkeeseen eikä palkintoa voi siirtää toiselle henkilölle. Mikäli voittaja on hankkinut arvonnan aikana (2.1.-31.8.2023) Alavus Ikkunoiden tuotteita tai palveluita, hyvitetään voittajalle palkinnon arvoinen rahasumma (5 000 €, sis. ALV 24 %).

Voittajan tulee lunastaa palkinto viimeistään kuuden kuukauden kuluessa voitosta.

Järjestäjä hoitaa arpajaisveron.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittuun palkinnon euromääräiseen arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjällä on oikeus keskeyttää arvonta, siirtää tätä ajallisesti ylivoimaisen esteen tai muun vastaavan syyn vuoksi. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Järjestä ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Muut ehdot

Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että heidän antamiaan tietoja voidaan käyttää Alavus Ikkunoiden tuotteiden sekä palveluiden markkinointiin. Osallistujalla on oikeus milloin tahansa kieltää suoramarkkinointi ilman velvoitteita ilmoittamalla tästä sähköpostitse osoitteeseen myynti@alavusikkunat.fi tai puhelimitse 020 7819 820. Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Alavus Ikkunoiden tietosuojaselostetta.

Voittaja sitoutuu kohteensa esittelyyn Alavus Ikkunoiden tuotteiden osalta. Kohteen esittelytavasta (valokuvaus, artikkeli, videointi) sovitaan yhdessä voittajan kanssa.

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.