Alavus Ikkunat ja Ovet Loviisan Asuntomessuilla

Asuntomessut 2023 järjestetään Loviisanlahden itäisellä Kuningattarenrannalla kauniin merellisissä maisemissa 7.7.-6.8.2023

Meren päällä kelluva talo Loviisan Asuntomessuilla
Kohde 8 Talo Lovisea

Kuningattarenrannan asuinalue tarjoaa mahdollisuuden omarantaiseen ja korkealaatuiseen asumiseen kaupungin keskustan lähettyvillä. Asuntomessujen teemoja ovat tänä vuonna: asunto on enemmän kuin koti, valaistus ja meren merkitys. Kuningattarenranta sijaitsee aivan meren äärellä, joten alueella on kiinnitetty kaikessa toiminnassa huomiota meren läheisyyteen ja ekologiseen rakennustapaan. Alueen talojen elinkaari ulottuu pitkälle tulevaisuuteen ja talot ovat suunniteltu muuntautumaan erilaisiin elämäntilanteisiin.

Kelluva talo

Alavus Ikkunoiden ja Ovien tuotteita löytyy tämän vuoden Asuntomessujen yhdestä vetovoimaisimmista kohteista: Talo Loviseasta, kelluvasta talosta (kohde 8). Talo Lovisea on ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettu kaksikerroksinen koti. Se rakennettiin kokonaisuudessaan valmiiksi kuivalla maalla, jonka jälkeen talo asennettiin kelluvan kadun varteen Kuningattarenrantaan. Laiturissa, johon Lovisea asennettiin, on kaavoitettu tilaa yhteensä yhdeksälle kelluvalle talolle. Lue lisää kohteesta täällä.

Kohteessa 8 – Talo Loviseassa nähtävillä olevat Alavus Ikkunoiden ja Ovien tuotteet:

Tervetuloa Talo Loviseaan tutustumaan Alavus Ikkunoiden ja Ovien tuotteisiin!

Loviisan Asuntomessut 7.7.-6.8.2023
Lue lisää messuista