alavus ikkunat ja ovet logo

Att byta ut fönster och dörrar kunde inte vara enklare!

Kontakta vår försäljning och begär ett kostnadsfritt hembesök! Ett telefonsamtal eller e-post räcker, och vi tar över fönstret och dörren utbyte från början till slut!

Kundorienterad försäljning

kattely

Vi finns här för dig! Vi vill tillhandahålla lösningar som passar bäst för dina behov och ditt hem.

Våra professionella försäljare kommer att råda och vägleda dig när du gör rätt val för ditt hem när det gäller produkter och tillbehör.

Montering och 
mätningstjänst

kattely

Vår säljare kommer att mäta öppningsstorlekarna för de produkter som ska bytas ut och kontrollera eventuella andra monteringsrelaterade behov, såsom byggställningar, hjärkarm, utsidans smyg- och foderlister, innerlister etc.

Som regel erbjuder vi totalentreprenader där det totala priset inkluderar produkter samt färdig montering med borttagning av gamla produkter och monteringsavfall.

Anpassade lösningar

sirkkeli

Är fönstren i ditt hem ovanliga eller med speciella mätningar? Vill du att din nya ytterdörr ser nästan densamma ut som din gamla?

Alavus Ikkunat Oy kan erbjuda dig högt anpassade lösningar. Specialmätning eller modell är inte ett problem för oss.

Hållbara finländska produkter

puut

Vi representerar produkter som använder högkvalitativa inhemska råvaror.

Vi vill sälja produkter som är långvarig och hållbara, även ur ett ekologiskt perspektiv.

Flexibel betalning

puut

Finansiering används för att köpa bilar, semestrar, apparater, så varför inte fönster och dörrar? Att tillämpa Alavus-finansiering är enkelt och problemfri. Du kan tillämpa Alavus-finansiering från din egen soffa. Den första räkningen förfaller tre månader efter att fönstren har installerats! Lätt, eller hur?

 

Med expertis från Alavus

puut

Vi representerar produkter vars tillverkningsprocess vi känner.

Genom att sälja inhemska produkter stöder vi och värderar inhemskt företagande och kunskap. Under 2018 installerade vi Alavus fönster och dörrar i 200 kunders hem.

Vardagsrum

Vardagsrummet kan erbjuda en magnifik utsikt över sjö eller vacker finsk natur. Med stora fasta fönster kan du se fantastiska landskap från vardagsrummet, som om du var mitt i naturen. Med moderna veckade persienner kan du få integritet eller solskydd vid behov.

Kök

Köket är hemmets hjärta. Dagen börjar i köket och i slutet av dagen samlas vi vid köksbordet för att berätta om dagens händelser. Köksskåp och andra möbler definierar vilken typ av fönster som ska vara. De kan vara breda eller smala, med eller utan vädringsbeslag osv.

Med Alavus fönster kan vi anpassa utseendet till ditt kök.

Sovrum

Vila och lugn, alla behöver ledet för att ladda sina egna resurser i slutet av dagen. Sovrummet bör vara en plats där tystnad och lugn förenas. Sovrumsfönstren bör ha god ljudisolering om ditt hem är på en upptagen gata eller nära en flygplats. Med persienner kan du kontrollera solljus effektivt även på en midsommarkväll.

Bastu

Bastun är en viktig plats för finländare, och den kan ses i bastonens inredning och material. Fönstret är en viktig del av bastun. Det kan vara nyckeln till vackert landskap såväl som öppna sig för den friska luften.

Ytterdörr

Ytterdörren välkomnar din familj och gäster till ditt hem. Dörren används många gånger varje dag, därför måste den vara attraktiv, hållbar och framför allt energieffektiv. Välj lämplig ytterdörr till ditt hem från vår bred ytterdörr urval eller design din egen. Du kan också få låsning genom oss utan att glömma smarta lås.

Terrass

Sommarens bästa stunder tillbringas på terrassen med familj och vänner.

Lämna balkongdörren öppen och njut av sommaren. Dörrbromsen säkerställer att dörren förblir öppen. Med insektsdörren kan du komplettera terrassingången.

Den här webbplatsen använder cookies.