Kontakta oss
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

Lyftdörrar för garage

Ett garage kan ha många olika användningsområden. Det kan vara ett lager för en bil eller det kan också lagra familjens sport- och fritidsutrustning. Oavsett syfte måste garagedörr vara lätt att använda, estetiskt tilltalande och energieffektivt.

Operation

Garagedörr är vanligtvis utrustad med en motor som manövreras av en fjärrkontroll. Dörren är säker att använda eftersom den har automatisk säkerhetsbarriär, vilket förhindrar att dörren stängs om det finns en person eller familjens älskade husdjur under.

Konstruktion

Särskild uppmärksamhet har ägnats åt dörrens struktur och materialens hållbarhet. Dörrelementet är 40 mm tjockt och isolerat med polyuretan. Dörrbladet har tätningar runt sig och det har en extra tätning i botten. Skenorna är gjorda av galvaniserat stål. Lyftfjädrarna är försedda med rasskydd vid eventuellt brott på fjärderstålet. Lyftdörrens standardfärg är vit men finns även på brun, grå och andra färger på begäran. Elements ytmaterial är stålplåt, men kan också tillverkas av aluminium på begäran.

Dörrens lyftmekanism kan implementeras på olika sätt beroende på utrymmet. En låglyft sparar utrymme och gör det möjligt att bibehålla öppningens höjd i sin ursprungliga höjd om utrymmet från öppningen till taket är begränsat.

Autotallin Nosto OviDu kan komma och se dörrmodellen i OUTLET butiken på Järviluomantie 2, 63300 Alavus.

Vad ska man tänka på när man köper lyftdörr?

Är lyftdörren den enda gångdörren till garaget? Kom ihåg att utrusta lyftdörren med en gångdörr eller ett nödlås, som låter dig befria och lyfta dörren, till exempel under ett strömavbrott.

Dörrtillbehör

Vill du ha bekvämlighet och lätthet med väggmonterad kodlås, som låter dig öppna lyftdörren med en personlig åtkomstkod utan att använda fjärrkontrollen?

Har du också kommit ihåg att ta hand om ventilationen i garaget? Behöver du en ventil till garagedörren för att ge tillräckligt med frisk luft?

Finns det tillräckligt med naturligt ljus i garaget?

Fönstren ger inte bara mer ljus till garaget utan de gör dörren mer tilltalande. Runt fönster är också möjliga.

Autotallin Nosto Ovi leikkausDörrblad är 40mm tjock och isolering är polyuretan. Det finns också tätning i botten.