alavus ikkunat ja ovet logo

hae rahoitustaAlavus-finansiering;
3 månaders räntefri och
kostnadsfri betalningstid

Alavus rahoitusAlavus-Finansiering är ett för privatpersoner avsett finansieringsalternativ, som du behändigt själv kan ansöka om med dina nätbankskoder direkt över nätet, och det kräver varken säkerheter eller borgenärer. Med Alavus-finansiering 3KK-kampanj får du 3 månaders räntefri och kostnadsfri betalningstid, med den första fakturan som ska betalas inom 3 månader efter leveransen. Beslutet om ansökan gäller tre månader från dagen för godkännandet.

Notera! Om du ansöker om Alavus Finansiering efter att du redan har bekräftat beställningen och fått orderbekräftelsen, måste du informera Alavus Ikkunat (personen du har haft kontakt) om att du har ansökt om finansiering. Finansiering måste tillämpas senast veckan före utsedd leveransvecka. Exempel om leveransveckan är på orderbekräftelse 34/2019, den sista chansen att tillämpa finansiering är vecka 33/2019. Finansieringsbehovet gäller tre månader från tillämpningsdagen.

 

  • Finansiering 2 500 - 30 000 €
  • Flexibel återbetalningsperiod
  • Prisvärd räntat OP-prime + 6,75 %*
  • Faktureringsavgift 7 € / månad
  • 3 månader utan ränta eller avgifter
  • Du kan betala av hela kredit på en gång utan extra kostnad
  • Finansieringsränta är avdragsgilla, precis som ett bostadslån, när man finansierar ett bostadsförbättringsprojekt på ett permanent hem

 

* Finansiering är ett engångslån på 8,56% årlig ränta för OP-prime-lån på 10 000 euro med OP-prime-ränta + 6,75% (7,00% den 08/19), med en faktureringsavgift på 7 € / månad. Uppskattad total kostnad för kredit är 12 856,01 euro. Beräkningen bygger på antagandet att krediten helt har dragits tillbaka, räntesatsen och avgifterna och avgifterna förblir desamma under hela kreditperioden och lånet återbetalas i minsta avbetalningar (1,7% av lånebeloppet) var 76: e månad. Krediten beviljas av OP Yrityspankki OYJ, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsingfors.

alavusrahoitus

Du kan ansöka om Alavus-Rahoitus finansiering här.

Den här webbplatsen använder cookies.