Kontakta oss
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

hae rahoitustaFlexibel betalningstid med finansiering

Finansiering är en del av vår service och vi vill erbjuda våra kunder de bästa möjliga betalningstidsförmånerna.

Du kan diskutera mer om den här finansieringen med din försäljare eller så kan du också själv ansök om ett finansieringsbeslut på nätet.

Alavus-finansiering - 30 dagar räntefri och avgiftsfri betalningstid

Alavus-finansiering är ett finansieringsalternativ för privatpersoner, som du behändigt själv kan ansöka om med dina nätbankskoder direkt över nätet, och det kräver varken säkerheter eller borgenärer. Med Alavus-finansiering kampanj får du en månad räntefri och avgiftsfri betalningstid, med den första fakturan som ska betalas inom en månad efter leveransen. Beslutet om ansökan gäller tre månader från dagen för godkännandet.

Om du ansöker om Alavus-finansiering efter att du redan har bekräftat beställningen och fått orderbekräftelsen, måste du informera Alavus Ikkunat (personen du har haft kontakt) om att du har ansökt om finansiering. Finansiering måste tillämpas senast veckan före utsedd leveransvecka. Exempel om leveransveckan är på orderbekräftelse 34/2022, den sista chansen att tillämpa finansiering är vecka 33/2022. Finansieringsbehovet gäller tre månader från tillämpningsdagen.

 

  • Finansiering 2 500 - 50 000 €
  • Flexibel betalningstid
  • Ränta OP-prime + 6,95 %*
  • Faktureringsavgift 7 € / mån
  • En månad räntefri och avgiftsfri betalningstid
  • Du kan betala av hela krediten på en gång utan extra kostnader
  • Räntorna på finansieringen får dras av i beskattningen precis som för ett bolån, då det är fråga om finansiering av en totalrenovering av den egna stadigvarande bostaden

 

Med OPs finansieringsalternativ är betalningstiden hela 84 månader, och till det hör det inte kreditkort. I försäljningsfinansieringen är det alltså frågan om en engångskredit. Betalningsraterna är jämstora, men du kan göra extra tilläggsbetalningar eller helt betala bort krediten närhelst du vill, utan tilläggskostnader. Dessutom kan du dra av de räntor du betalar i beskattningen.

*Finansieringen är en engångskredit där den effektiva räntan på en kredit på 10 000 € är 9,26 %, då krediträntan är OP-prime + 6,95 %, (7,70 % 09/22) och faktureringsavgiften är 7 €/mån. Den uppskattade totalkostnaden för krediten är 13 184 €. Kalkylen har upprättats under antaganden om att hela krediten har tagits ut, krediträntan och avgifterna är oförändrade hela kredittiden och att krediten betalas tillbaka med minimiamorteringar på 170 € (1,7 % av kreditbeloppet) med en månads mellanrum, varvid kredittiden är 77 mån. Krediten beviljas av OP Företagsbanken Abp, Gebhardsplatsen 1, 00510 Helsingfors.

 

Ansöka om Alavus-finansiering här.