Ilmoitustaulu

Tuurin Outlet -myymälämme muuttomyynti on nyt käynnissä!

AI 82x80mm Outlet 01 2021 page 001

Muuttomyynti on käynnissä Tuurin Outlet -myymälässä 22.01.2021 saakka. 

Outlet -myymälä suljettu 25.-29.01.2021 muuton vuoksi. Palvelemme 01.02.2021 uusissa liiketiloissa Alavuden keskustassa, osoitteessa Järviluomantie 2, 63300 Alavus.

Otamme tuotetiedustelut vastaan puhelimitse/sähköpostitse viikon 4 aikana.

Alavus Ikkunat Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Arto Paalanen

Alavus Ikkunat Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Arto Paalanen 01.01.2021 alkaen. Samalla varatoimitusjohtajaksi on nimitetty Erno Hautamäki, joka toimii myös hallituksen jäsenenä. Alavus Ikkunat Oy:n perustajäsen ja aikaisempi toimitusjohtaja Kimmo Hautamäki jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja liiketoiminnan kehitystehtävissä.

 IMG 4615

Vasemmalla yrityksen uusi toimitusjohtaja Arto Paalanen ja oikealla aikaisempi toimitusjohtaja Kimmo Hautamäki.

”Alavus Ikkunat Oy:llä on yli sadan vuoden perinteet ikkunoiden ja ovien valmistuksesta sekä viime vuosikymmeninä on tullut asennuspalvelu vahvasti mukaan. Olemme panostaneet vuosien saatossa tuotekehitykseen ja toimintavarmuuteen, laatua unohtamatta. Nyt on sopiva hetki ottaa seuraavat kehitysaskeleet uuden vetäjän johdolla. Olemme iloisia saadessamme Arto Paalasen johtamaan tätä kehitystä”, sanoo Kimmo Hautamäki.

 

Uuden toimitusjohtajan tervehdys

IMG 4619 

Olen otettu omistajien osoittamasta luottamuksesta liittyen toimitusjohtajan nimitykseen. Toimitusjohtajana tulen olemaan avoin, kannustava ja asiakaskeskeinen. Arvostan suuresti jokaisen työntekijän panosta Alavus Ikkunat Oy:n toimintaketjussa.

Olen päässyt näkemään Alavus Ikkunat Oy:n kehitystä yrityksen perustamisesta lähtien ja viimeiset viisi vuotta myös hallitustyöskentelyn näkökulmasta. On hienoa päästä jatkamaan yrityksen kehitystä Kimmon viitoittamalla tiellä, päivitetyllä strategialla ja tietysti yhtiön arvoja kunnioittaen. Toimimme avoimesti, luotettavasti ja joustavasti kumppaneita arvostaen. Minkä lupaamme sen myös pidämme.​

Kovasta markkinatilanteesta huolimatta uskon vahvasti Alavus Ikkunat Oy:n tulevaisuuteen, sillä meillä on erittäin kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, koulutetut asennusurakoitsijat ja erittäin hyvä maine asiakkaiden keskuudessa. Tuoteperhe meillä on markkinoiden kattavimpia. Valikoimamme sisältää ikkunat, parveke- ja ulko-ovet, palotuotteet sekä uusimpana erikoissisäovet. Mainittakoon lisäksi, että Alavus Ikkunat Oy on niitä harvoja 100 prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa olevia ikkuna- ja ovivalmistajia.

Pääpaino Alavus Ikkunat Oy:llä tulee olemaan vahvasti korjausrakentamisessa. Viime vuosina noin puolet liikevaihdosta on kertynyt taloyhtiöiden saneerausprojekteista ja tätä sektoria tulemme tulevaisuudessa kasvattamaan. Kuluttajamyynti meillä hoituu vahvojen yhteistyökumppaneiden kautta. Näistä merkittävimpinä Suomen Mittaikkuna Oy ja pääkaupunkiseudulla toimiva Ikkunasepät Oy. Kolmantena osa-alueena meillä on vahvasti mukana B2B -myynti, johon kuuluvat mm. rautakaupat ja rakennusliikkeet.

Oikein hyvää ja turvallista vuotta 2021 kaikille!

 

Arto Paalanen
Toimitusjohtaja
Alavus Ikkunat Oy
0400 307 563
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TALVIETU

Huurtumattomat ulkolasit veloituksetta kuluttaja-asiakkaalle,
kun tuotteiden toimitus viimeistään viikolla 12!

Kaipaako kotisi uusia ikkunoita ja ovia? Haluatko parantaa kodin asumismukavuutta?
Nyt kannattaa tarttua talvietuumme, sillä tarjoamme kuluttaja-asiakkaillemme
huurtumattomat ulkolasit tuotteisiin veloituksetta, kun tuotteiden toimitus tapahtuu viimeistään viikolla 12 (28.3.2021)!
Tuotteet ovat tilattava viimeistään 5.2.2021

Ota yhteyttä alueesi edustajaan ja kysy lisää edustamme!
Alueesi edustajan löydät täältä.

TAI

 Jätä yhteydenottopyyntö täällä.

Tarjous on voimassa 15.10.2020-5.2.2021 ja koskee vain uusia tilauksia, joiden toimitus viimeistään viikolla 12 (28.3.2020).
Tarjous koskee ainoastaan kuluttaja-asiakkaita ja huurtumatonta ulkolasia. Tarjous ei koske verkkokauppatilauksia.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.