Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

Hyödynnä nyt talvietu!

talvietu tyttö ikkunassa

 

Tarjoamme nyt talviedun tilauksiin, joiden toimitus tapahtuu viimeistään maaliskuun 2023 loppuun mennessä. Lähetä meille tarjouspyyntö tai ota yhteyttä alueesi myyjään, niin laskemme sinulle tarjouksen talvialennuksella. Alennus on tarjouskohtainen.

Ikkuna- ja oviremontti talvella? 

Voiko ikkunat ja ovet vaihtaa talvella? Kyllä voi!

Ikkuna- ja oviremontteja suoritetaan ympäri vuoden ja talviasennuksella onkin omat hyötynsä, joita kesäaikaan suoritetut vaihtotyöt eivät suo. Talvella tehty asennus ei teknisesti poikkea kesäaikaan tehdystä työstä. Tärkein ero on, että tilkeraon eristämiseen käytetään talvieristevaahtoa, jota voidaan käyttää jopa -20 asteessa. Yli -20 asteen paukkupakkasella asennustyötä ei voida kuitenkaan suorittaa. Yleinen huolenaihe talviasennuksessa on asunnon jäähtyminen. Ikkuna-aukko ei ole asennuksen yhteydessä auki kuin vain vähän aikaa, noin 15–30 minuuttia, joka vastaa tehokasta tuuletusta.

Mitä hyötyjä talviasennuksella sitten on?

Talvella ilma on kuivempaa kuin kesällä, eli haitallista työmaakosteutta ei juurikaan esiinny. Talviaikana jäinen ja luminen maa suojaavat nurmialueita, jolloin asennustyössä mahdollisesti käytettävien telineiden tai nostimien tekemät piha-alue vauriot jäävät pieniksi. Usein talviaikaan on käynnissä talvikampanjoita, jolloin ikkunoiden ja ovien vaihto on edullisempaa kiireelliseen sesonkiaikaan verrattuna. Toimitusajat ovat yleensä talvella lyhyempiä ja ammattitaitoisilla asentajilla on enemmän vapaata asennuskapasiteettia kuin kesäaikaan. Talviaikana ikkuna- ja oviremontti voidaan saada täten toteutumaan nopeammin ja joustavammin.

Talviasennuksen ansiosta ikkuna- ja oviremontin tuoman energiansäästön saa nopeammin hyödykseen, jos vaihtotyötä ei lykkää seuraavaan kesään. Voit nauttia huolettomasta kesästä, kun uudet ikkunat ja ovet ovat jo paikoillaan.

 

Hyödynnä siis talvietumme ja tee sijoitus kotisi energiatehokkuuteen sekä asumismukavuuteen jo tänä talvena!

 

Ehdot:

Talvietu koskee vain kuluttaja-asiakkaita ja tilauksia, joiden toimitus tapahtuu maaliskuun 2023 loppuun mennessä. Tilaus on tehtävä viimeistään tammikuun 2023 loppuun mennessä. Alennus ei koske verkkokauppatilauksia eikä tilauksia, joiden kauppasumma on alle 2000 € (sis. ALV 24%).

 

Pyydä tarjous
Ota yhteyttä myyjään