alavus ikkunat ja ovet logo

11.03.2021

Haemme projektipäällikköä
saneerausmyyntiin Uudellemaalle
 

 

ALAVUS IKKUNAT OY on valtakunnallinen, kasvava ikkuna- ja ovipalveluyritys. Liikevaihtomme on 13 miljoonaa euroa ja työllistämme 70 ammattilaista. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Alavudella. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta asennukseen asti. Haluamme olla markkinoiden laadukkain yritys ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Haemme nyt projektipäällikköä saneerausmyyntiin Uudellemaalle

Päätehtävänäsi on vastata ikkuna- ja oviratkaisujen myynnistä saneerauskohteisiin. Asiakkainasi ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt sekä julkisivusaneeraajat. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu projektien hoitaminen tarjouslaskennasta luovutukseen.

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen myynnin ammattilainen. Sinulla on sisäinen palo oppia lisää ja saavuttaa jatkuvasti parempia myyntituloksia. Nautit erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta, palvelemisesta ja kaupankäynnin haasteiden voittamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- kokemusta saneerausmyynnistä ja projektinjohdosta 
- teknistä tai kaupallista koulutusta
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä

Tarjoamme sinulle:
- markkinoiden halutuimman tuotemerkin myytäväksi

- kokeneen ja ahkeran myyntiryhmän tuen ilman byrokratiaa
- kokeneet ja ammattitaitoiset asennusryhmät käytettäväksi
- tuloksiin sidotun palkkausmallin

Aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen myyjä, tartu haasteeseen nyt, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakemukset pyydetään lähettämään nettisivujemme kautta osoitteessa: Avoin työhakemus (alavusikkunat.fi).

Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Arto Paalanen, puh. 0400 307 563 tai email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

 

 

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.