alavus ikkunat ja ovet logo

Ilmoitustaulu

30.06.2021

Haemme ikkuna- ja ovityöntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin tehtaallemme Alavuden Rantatöysään

tuotannontyöntekijöitä

Lähetä hakemus täällä 31.07.2021 mennessä.

 

 

 

30.06.2021

Haemme tuotannon toimihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen pääkonttorillemme Alavuden Rantatöysään

tuotannontoimihenkilo

Lähetä hakemus täällä 31.08.2021 mennessä.

 

 

 

28.06.2021

Haemme asennusryhmää Turun alueelle pientalojen ikkuna- ja oviasennuksiin

asentajat

Haemme nyt ammattitaitoista asennusryhmää/asentajaa Turun talousalueelle pientalojen ikkuna- ja oviasennuksiin.

Laita hakemus täällä.

Lisätietoja antaa Martti Paloniemi: puh. 040 688 5652, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

 

 

03.05.2021

Alavus Ikkunat Oy mukana toteuttamassa upeaa muutosta uudella Huvila & Huussi kaudella

Saimme kunnian olla mukana toteuttamassa upeaa muutosta uuden Huvila & Huussi -kauden ensimmäisessä jaksossa, jossa laulaja Erinin ahtaasta ja epäkäytännöllisestä kesämökistä loihdittiin avara ja moderni pakopaikka. Lue lisää muutoskohteesta täällä

Olimme myös mukana tuotteillamme toteuttamassa jaksossa 7 nähtyä ysärimökin upeaa muutosta. Lue lisää muutoskohteesta täällä.

Huvila & Huussi jaksot voit katsoa jälkikäteen myös Ruudusta.

 

 

 

01.02.2021

Outlet -myymälämme on muuttanut
uuteen liiketilaan Alavuden keskustaan

AI 125x85mm Outlet 02 20211024 1

Outlet -myymälämme valikoiman löydät täältä:

Outlet-ikkunat: OUTLET IKKUNAT_81872_10 (alavusikkunat.fi)
Outlet-ovet: OUTLET OVET_81872_11 (alavusikkunat.fi)
Uudet ikkunat: SKM_C36820123014170 (alavusikkunat.fi)
Uudet ovet: SKM_C36820123014171 (alavusikkunat.fi)
Esimerkkejä Outlet tuotteistamme (alavusikkunat.fi)

Myymälässämme on myös saatavilla ikkunoiden, ovien, sälekaihtimien ja hyönteispuitteiden varaosia sekä asennustarvikkeita.

Tervetuloa myymäläämme!

 

 

 

01.01.2021

Alavus Ikkunat Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Arto Paalanen

Alavus Ikkunat Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Arto Paalanen 01.01.2021 alkaen. Samalla varatoimitusjohtajaksi on nimitetty Erno Hautamäki, joka toimii myös hallituksen jäsenenä. Alavus Ikkunat Oy:n perustajäsen ja aikaisempi toimitusjohtaja Kimmo Hautamäki jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja liiketoiminnan kehitystehtävissä.

 IMG 4615

Vasemmalla yrityksen uusi toimitusjohtaja Arto Paalanen ja oikealla aikaisempi toimitusjohtaja Kimmo Hautamäki.

”Alavus Ikkunat Oy:llä on yli sadan vuoden perinteet ikkunoiden ja ovien valmistuksesta sekä viime vuosikymmeninä on tullut asennuspalvelu vahvasti mukaan. Olemme panostaneet vuosien saatossa tuotekehitykseen ja toimintavarmuuteen, laatua unohtamatta. Nyt on sopiva hetki ottaa seuraavat kehitysaskeleet uuden vetäjän johdolla. Olemme iloisia saadessamme Arto Paalasen johtamaan tätä kehitystä”, sanoo Kimmo Hautamäki.

 

Uuden toimitusjohtajan tervehdys

IMG 4619 

Olen otettu omistajien osoittamasta luottamuksesta liittyen toimitusjohtajan nimitykseen. Toimitusjohtajana tulen olemaan avoin, kannustava ja asiakaskeskeinen. Arvostan suuresti jokaisen työntekijän panosta Alavus Ikkunat Oy:n toimintaketjussa.

Olen päässyt näkemään Alavus Ikkunat Oy:n kehitystä yrityksen perustamisesta lähtien ja viimeiset viisi vuotta myös hallitustyöskentelyn näkökulmasta. On hienoa päästä jatkamaan yrityksen kehitystä Kimmon viitoittamalla tiellä, päivitetyllä strategialla ja tietysti yhtiön arvoja kunnioittaen. Toimimme avoimesti, luotettavasti ja joustavasti kumppaneita arvostaen. Minkä lupaamme sen myös pidämme.​

Kovasta markkinatilanteesta huolimatta uskon vahvasti Alavus Ikkunat Oy:n tulevaisuuteen, sillä meillä on erittäin kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, koulutetut asennusurakoitsijat ja erittäin hyvä maine asiakkaiden keskuudessa. Tuoteperhe meillä on markkinoiden kattavimpia. Valikoimamme sisältää ikkunat, parveke- ja ulko-ovet, palotuotteet sekä uusimpana erikoissisäovet. Mainittakoon lisäksi, että Alavus Ikkunat Oy on niitä harvoja 100 prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa olevia ikkuna- ja ovivalmistajia.

Pääpaino Alavus Ikkunat Oy:llä tulee olemaan vahvasti korjausrakentamisessa. Viime vuosina noin puolet liikevaihdosta on kertynyt taloyhtiöiden saneerausprojekteista ja tätä sektoria tulemme tulevaisuudessa kasvattamaan. Kuluttajamyynti meillä hoituu vahvojen yhteistyökumppaneiden kautta. Näistä merkittävimpinä Suomen Mittaikkuna Oy ja pääkaupunkiseudulla toimiva Ikkunasepät Oy. Kolmantena osa-alueena meillä on vahvasti mukana B2B -myynti, johon kuuluvat mm. rautakaupat ja rakennusliikkeet.

Oikein hyvää ja turvallista vuotta 2021 kaikille!

 

Arto Paalanen
Toimitusjohtaja
Alavus Ikkunat Oy
0400 307 563
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.