alavus ikkunat ja ovet logo

HAEMME MYYNTIEDUSTAJAA VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLE

iStock 000033996034 Full

Alavus Ikkunat Oy on valtakunnallinen, kasvava ikkuna- ja ovipalveluyritys. Liikevaihtomme on 15 miljoonaa euroa ja työllistämme n.100 ammattilaista. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Alavudella. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta asennukseen asti. Haluamme olla markkinoiden laadukkain yritys ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia. 

Päätehtävänäsi on vastata ikkuna- ja oviratkaisujen myynnistä OKT- ja rivitalokohteisiin.

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen joko myynnin ammattilainen tai siksi pyrkivä. Sinulla on sisäinen palo oppia lisää ja saavuttaa jatkuvasti parempia myyntituloksia. Nautit erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta, palvelemisesta ja kaupankäynnin haasteiden voittamisesta.

Mitä edellytämme sinulta?:
- kokemusta ikkunoiden ja ovien myynnistä
- teknistä tai kaupallista koulutusta
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä

Mitä tarjoamme sinulle?:
- markkinoiden parhaan tuotemerkin myytäväksi
- kokeneen ja ahkeran myyntiryhmän tuen ilman byrokratiaa
- voit halutessasi toimia myös yrittäjänä

Aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen myyjä, tartu haasteeseen nyt sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakemukset pyydetään lähettämään nettisivujemme kautta osoitteessa:
https://www.alavusikkunat.fi/fi/yritys/avoin-tyohakemus.

Lisätietoja antaa Sari Riitamäki, puh. 0400 158 523 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

 

 

Avoimet työpaikat

Alavus Ikkunat Oy on valtakunnallinen, tasaisesti kasvava ikkuna- ja ovipalveluyritys. Liikevaihtomme on 17 milj.€ ja henkilöstöä n. 100, tuotantolaitoksemme sijaitsee Rantatöysässä, Alavudella.

 

Jätä avoin työpaikkahakemus

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole avoinna, voit lähettää avoimen hakemuksen. Säilytämme hakemustasi 6 kuukautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli tuona aikana meille aukeaa kokemustasi ja osaamistasi vastaavia tehtäviä. 

Alavus Ikkunat Oy

Jätä hakemus: http://www.alavusikkunat.fi/fi/yritys/avoin-tyohakemus.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.