Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

hae rahoitustaJoustavaa maksuaikaa rahoituksella

Rahoitus on osa palveluamme ja haluamme tarjota joustavat maksuaikaedut asiakkaillemme.
Voit keskustella rahoituksesta lisää myyjäsi kanssa, tai voit myös hakea itse suoraa Alavus-rahoitusta netissä verkkopankkitunnuksillasi.

Alavus-rahoitus - korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Alavus-rahoitus on yksityisille henkilöille tarkoitettu rahoitusvaihtoehto, jonka voit kätevästi hakea itse verkkopankkitunnuksillasi suoraa netistä, eikä se vaadi vakuuksia tai takaajia. Alavus-rahoituksen 1 kk kampanjassa saat yhden kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jolloin ensimmäinen lasku erääntyy kuukauden kuluttua toimituksesta. Hakemuspäätös on voimassa kolme (3) kuukautta hyväksymispäivästä alkaen.

Jos haet rahoitusta sen jälkeen, kun olet jo vahvistanut kaupan ja saanut tilausvahvistukset, ilmoita erikseen Alavus Ikkunoille (henkilölle keneltä olet saanut tilausvahvistuksen) hakeneesi rahoitusta. Rahoitusta on haettava viimeistään viikko ennen tilausvahvistuksessa ilmoitettua toimitusviikkoa, esim. tilausvahvistuksella ilmoitettu toimitusviikko 34/2022, viimeinen mahdollisuus hakea rahoitusta on viikolla 33/2022.

 

Laske helposti OP:n lainalaskurilla sinulle sopiva takaisinmaksuaika tarvitsemallesi summalle.

OP:n rahoitusvaihtoehdolla maksuaika on jopa 84 kk, eikä siihen kuulu luottokorttia. Myyntirahoituksessa on siis kyse kertaluotosta. Maksuerä ovat tasasuuret, mutta voit tehdä ylimääräisiä lisäsuorituksia tai maksaa luoton kokonaan pois milloin vain haluat, ilman lisäkuluja. Lisäksi rahoituksessa maksamasi korot voit vähentää verotuksessa.

  • Rahoitus 2 500–50 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,70 % 09/22), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 184 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

 

Hae Alavus-rahoitusta tästä.