Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

Ikkunoiden ja ovien asennuspalvelu

Tuntuuko ikkuna- ja oviremontti hankalalta projektilta? Alavus Ikkunat tarjoaa asennuspalvelua avaimet käteen -periaattella, jolloin ikkunoiden ja ovien vaihto sujuu kauttamme hallitusti sekä ammattitaitoisesti. Asennamme ikkunat ja ovet paikoilleen monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla niin kerrostalo- kuin omakotitalokohteisiin.

Asennus toivomallasi sisällöllä

Ikkuna- ja oviremontti suoritetaan toivomustesi mukaisesti, jolloin urakka yleensä sisältää tuotteiden mittauksen, mittavastuun, vanhojen tuotteiden purkutyöt, listoitukset, pellitykset sekä jätehuollon. Asennuksen sisältö käydään aina läpi kohdekohtaisesti ja sovitusta sisällöstä tehdään erillinen asennussopimus. Asennustyöllemme myönnämme kahden vuoden takuun.

 

Asennusverkostomme kattaa lähes koko Suomen. Käytämme alihankintana kotimaisia asennusyrityksiä, jotka kuuluvat valtakunnalliseen luotettava kumppani -järjestelmään. 

Muistatahan myös, että saneerauskohteissa on mahdollista saada kotitalousvähennystä asennustyön osuudesta. Ilmoitamme laskulla asennustyön osuuden kotitalousvähennyksen hakemista varten.

 

Ota yhteyttä sinua lähimpänä olevaan edustajaan ja sovi tapaaminen, saat tarjouksen asennuksesta ja tuotteista sinulle sopivalla toimitussisällöllä. 

Mikäli haluat itse asentaa ikkunat ja ovet, onnistuu se toimituksen mukana tulevan ikkuna- tai ulko-oven asennussohjeen avulla. 

Alavus ikkunan asennus

Hae rahoitusta tästä!

 

Miten ikkunoiden ja ovien asennus tapahtuu?

Tilaus

tilaus

Täytä myyjän kanssa kauppa- ja asennussopimukset sekä mahdollinen rahoitussopimus haluamiesi toiveiden mukaan. Toimitamme vielä sähköpostiisi tilausvahvistuksen tilaamallasi sisällöllä.

Mittaus

mittaus

Myyjä/asentaja mittaa vaihdettavien tuotteiden aukkokoot ja tarkistaa muut asennukseen mahdollisesti liittyvät tarpeet (esim. telineet, smyygit, vuorilistat, apukarmit ja kukkalaudat)

Toimitus

toimitus

Kun tuotteesi ovat valmistuneet, lähettämöstämme soitetaan sinulle ja sovitaan tarkempi toimitusaika.

Tuotteiden valmistuttua asentajamme ottaa sinuun yhteyttä, jotta voitte sopia sopivan ajankohdan asennuksen aloitukselle.

Vanhojen tuotteiden poisto

poisto

Asentajat irrottavat vanhat tuotteet ja vievät ne pois muun asennusjätteen kanssa.

Uusien tuotteiden asennus

asennus

Asentajat asentavat uudet tuotteet ja viimeistelevät ne asennussopimuksen mukaisesti.

Työn vastaanotto

tyonvastaanotto

Asennuksen valmistuttua vastaanotat asennustyön allekirjoittamalla vastaanottopöytäkirjan yhdessä asentajan kanssa.

Maksu

maksu

Kun työ on vastaanotettu, lähetetään sinulle valitsemallasi tavalla lasku, jossa on eriteltynä asennustyön osuus.

Olet myös voinut valita jonkin rahoitusvaihtoehdoistamme, jolloin ensimmäinen erä laskutetaan sinulta rahoitussopimuksen mukaisesti.

Takuu

takuu

Kaikilla tuotteilla ja asennuksellamme on takuu.

Takuuajat voit tarkistaa kotisivuiltamme kohdasta 4.

Lopputulos

lopputulos

Nauti uusista tyylikkäistä Alavus-ikkunoista ja -ovista sekä niiden tuomista energiakustannussäästöistä!

Mielipiteesi on meille tärkeä, joten kuulisimme mielellämme, kuinka olemme onnistuneet työssämme. Täytä asiakastyytyväisyyskysely.

Seuraa meitä Facebookissa sekä Instagramissa @alavusikkunat! Haluamme mielellämme nähdä hetkiä uusien ikkunoiden ja ovien parissa, joten jaa kuva uusista tuotteistasi hashtagilla #alavusikkunat ja tägää meidät @alavusikkunat 

Pyydä tarjous!