Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

MSEAR sisäänaukeava ranskalainen parvekeovi

MSEAR on sisäänaukeava ranskalainen parvekeovi. Sisäänpäin aukeava ovi sopii tilaan, jossa ulkopuolen tila on rajallinen, esimerkiksi ranskalainen parveke. MSEAR on kaksipuitteinen, ikkunarakenteinen ovi eli muotoilultaan ovi vastaa MSEA 1+2-ikkunamalliamme. Puualumiinirakenteinen ovi on sisäpuolelta puuta ja ulkopuolelta alumiiniverhoiltu, jonka ansiosta ovi on helppohoitoinen ja se kestää erinomaisesti säänvaihteluita. Lasikorkeus on vapaasti valittavissa, eli lasikorkeuden voi määrittää esimerkiksi viereisen ikkunan mukaan. Ranskalainen parvekeovi voidaan valmistaa samaan karmiin ikkunan kanssa.

MSEAR, kuten kaikki tuotteemme, valmistetaan mittatilaustyönä. Ovi voidaan valmistaa myös pariovena. Oven puuosien vakiosävy on valkoinen NCS S 0502-Y ja alumiiniosien vakiosävyt ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RAL 7040, tummanharmaa RAL 7024 ja tummanruskea RR32. Erikoissävyt toteutamme toiveiden mukaan. Mikäli oven sisä- ja ulkopuoli halutaan erisävyiseksi, ovi voidaan myös 2-värimaalata.

Oveen on saatavilla seuraavat lisävarusteet:

  • Sälekaihtimet (integroidut tai perinteiset)
  • Vekkiverhot
  • Korvausilmaventtiili
  • Erikoislasitus
  • Irtoristikot
  • Jakopuut

MSEAR sisäänaukevan ranskalaisen parvekeoven tekniset tiedot:

Rakenne: Karmi ja sisäpuite sormijatkettua mäntyä, näkyvät pinnat ovat oksattomia. Kuultovärjätyssä ovessa EFFEX-mäntypuite. Ulkopuite ja karmin ulkoverhous alumiinia.

Karmisyvyys: 130, 150, 170 tai 210 mm.

Pintakäsittely: Puuosat maalattuna, kuultokäsiteltynä tai lakattuna. Alumiiniosat pulverimaalattuna, anodisoituna tai decoral-puukuviopinnoitteella.

Lasitus: Sisäpuitteessa 2K-selektiivilasielementti argonkaasutäytteellä, ulkopuitteessa 1K-tasolasi. Välilistana SuperSpacer. Lasikorkeus vapaasti määritettävissä.

Tiivistys: Kolminkertainen vakiotiivistys.

Heloitus: Sisä- ja ulkopuitteen tappisaranat M8/12*30/35, sisäpuitteessa Mila sulkija kahvajarrulla, vastakappale metallia ja Hoppe Tokyo -painike. Sisä- ja ulkopuite ovat kytkettynä toisiinsa Autolock -aukipitolaitteella. Parioven levikkeessä reunasalvat ylhäällä ja alhaalla.

U-arvo: Alkaen 0,80 W/m2K

Ilmanläpäisevyysluokka: 4

Sateenpitävyysluokka: E1200

Tuulenpaineenkestävyysluokka: C3

Oven kätisyys katsotaan sisältäpäin.

Ulko ovi 80mm leikkauskuva
Pyydä tarjous!