Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

IOU/A - yksilehtinen parvekeovi

IOU/A -ovi on loistava valinta terassin tai parvekkeen oveksi, etsit sitten ovea omakotitaloon, vapaa-ajan asuntoon tai kerrostaloon. Ovi valmistetaan mittojen mukaan, joten se sopii niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin. Oven sisäpuoli on puuta ja ulkopuoli on alumiiniverhoiltu, jonka ansiosta ovi on helppohoitoinen sekä kestää erinomaisesti säänvaihteluita. Puualumiini-ovi on kestävä sekä laadukas ja se on saanut erinomaiset tulokset VTT:n sääolosuhdetesteissä. Voit määrittää oven lasikorkeuden viereisen ikkunan mukaan. IOU/A -oven saa myös kokolasisena, täysin umpinaisena tai useammalla valoaukolla. Ovea voit muokata vastaamaan tarpeitasi haluamillasi lisävarusteilla

Korpitie jälkeen

Alumiinin vakiosävyt ovat:

RAL 9010 (valkoinen)
RAL 7040 (vaaleanharmaa)
RAL 7024 (tummanharmaa)
RR32 (tummanruskea)

Myös muut alumiinien sävyt ovat mahdollisia. Sisäpuolen puuosat voidaan joko maalata, lakata, suojakäsitellä tai kuultokäsitellä haluttuun sävyyn.

 

Tuote
170 mm karmilla
U-arvo [W/m2K] Rw [dB] Rw+C [dB]
(lentomelu)
Rw+Ctr [dB]
(liikennemelu)
IOU/A 14M 0,76  32  30   28 
IOU/A kokolasinen 0,73  36  34   28 

IOU/A-parvekeovemme vahvuudet

Vakiona:

  • kolminkertainen tiivistys
  • 6 mm lasit sisä- ja ulkopuolella sekä argonkaasutäyte (3K-umpiolasi)
  • täydellinen heloitus (lukittava pitkäsuljin, painiketoiminen aukipitolaite, lankavedin, painike ja vääntönuppi tehdasasennettuna)
  • kovapuukynnys
  • umpiosassa lämmöneriste

Säätesti Alavus Parvekeovet

Yksilehtisen puualumiiniparvekeoven IOU/A tekniset tiedot

Rakenne: Yksilehtinen ulos aukeava ovi, kokonaispaksuus 79 mm, runko kehysrakenteinen, lamelliliimattua mäntyä, paksuus 68 mm, umpiosassa lämmöneriste, paksuus 52 mm. Ovilevy ja karmi alumiiniverhoiltu.

Karmisyvyys: 130, 150, 170 ja 210 mm

Kynnys: Kovapuuta alumiinisella kulutuslistalla

Tiivistys: 3 x vakiotiivistys

Pintakäsittely: Puuosat maalaus tai kuultokäsittely,
alumiiniosat pulverimaalaus, anodisointi tai decoral-puukuviopinnoite.

Heloitus: Saranat 4 kpl Abloy 3248-110TMKSS, pitkäsalpa Assa S3105 130, aukipitolaite Assa 150/4 painiketoiminen, painike Hoppe Tokyo 0710 kahvat molemmin puolin, murtosuojakara, vääntö-/lukitusnuppi, sisäpuolella lankavedin taivutettu, lukitussylinterimahdollisuus (Abloy CY803)

Lasitus: 3K-lasielementti, sisin ja uloin lasi 6 mm, tuplaselektiivi + argon. Lasikorkeus valittavissa viereisen ikkunan mukaan.

U-arvo: Alkaen 0,73 W/m2K

ioua
Pyydä tarjous!