Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

Autotallin nosto-ovet

Käyttö

Nosto-ovi varustetaan tyypillisesti moottorilla, jota käytetään kaukosäätimellä. Ovi on turvallinen käyttää, sillä ovessa on automaattinen turvallisuusraja, joka estää oven sulkeutumisen, jos alla on ihminen tai vaikkapa perheen rakas lemmikki. Kaukosäätimellä toimiva nosto-ovi on helppokäyttöinen myös lapsia ajatellen ja urheiluvälineetkin saattavat löytää paremmin takaisin autotalliin tai varastoon, kun oven avaus tapahtuu kaukosäätimellä. Nosto-oven paneelit ovat sormisuojattuja, joten ei tarvitse huolehtia, että lapsen sormet jäisivät väliin.

Rakenne

Oven rakenteeseen ja materiaalien kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Ovielementti on 40 mm vahva, jossa polyuretaanieristys. Ovilehti on tiivistetty ympäriinsä sekä myös ylimääräinen tiivistehuuli alareunassa. Nosto-oven kaariosa sekä kiskot ovat sinkittyä terästä. Nostojouset ovat varustettu putoamissuojalla jousikatkon sattuessa. Nosto-oven vakioväri on valkoinen, mutta tilauksesta saadaan myös ruskeana, harmaana sekä toiveiden mukaan myös muut värit tilauksesta. Paneelin pinta on teräspeltiä, mutta tilauksesta voidaan valmistaa myös alumiinisena.

Nosto-oven nostomekaniikka voidaan toteuttaa usealla eri tavalla kohteen tilasta riippuen. Matalanosto säästää tilaa ja mahdollistaa kulkuaukon korkeuden säilymisen alkuperäisenä, jos tila aukon yläpuolelta kattoon on rajallinen.

Ryterna nosto ovi

Mitä huomioitavaa nosto-oven hankinnassa?

Onko nosto-ovi ainoa kulkuovi talliin? Muistathan varustaa nosto-oven käyntiovella tai hätäaukaisu lukolla, jolla voit vapauttaa nosto-oven esimerkiksi sähkökatkon aikana.

Oven lisävarusteet

Haluatko käyttömukavuutta ja helppoutta seinään asennettavalla koodilukolla, jolloin avaat nosto-ovesi ilman kauko-ohjainta henkilökohtaisella koodilla?

Olethan muistanut huolehtia myös tallin ilmanvaihdosta? Tarvitsetko nosto-oveen venttiilin riittävän raittiin ilman varmistamiseksi?

Onko tallissa riittävästi luonnonvaloa?
Ikkunoilla saadaan talliin lisää valoa, mutta ikkunat tuovat myös näyttävyyttä ovelle. Myös pyöreät ikkunat ovat mahdollisia.

Pyydä tarjous!