yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

Autotallin nosto-ovet

Autotallilla voi olla monta eri käyttötarkoitusta. Se voi olla nimensä mukainen säilytystila autolle tai siellä voidaan säilyttää myös muita perheen urheilu sekä vapaa-ajan välineitä. Oli käyttötarkoitus mikä tahansa, oven tulee olla helppokäyttöinen, katseenkestävä sekä myös energiataloudellinen.

Käyttö

Nosto-ovi varustetaan tyypillisesti moottorilla, jota käytetään kaukosäätimellä. Ovi on turvallinen käyttää, sillä ovessa on automaattinen turvallisuusraja, joka estää oven sulkeutumisen, jos alla on ihminen tai vaikkapa perheen rakas lemmikki. Kaukosäätimellä toimiva nosto-ovi on helppokäyttöinen myös lapsia ajatellen ja urheiluvälineetkin saattavat löytää paremmin takaisin autotalliin tai varastoon, kun oven avaus tapahtuu kaukosäätimellä. Nosto-oven paneelit ovat sormisuojattuja, joten ei tarvitse huolehtia, että lapsen sormet jäisivät väliin.

Rakenne

Oven rakenteeseen ja materiaalien kestävyyteen on kiinnitetty erityinen huomio. Ovielementti on 40mm vahva, jossa polyuretaanieristys. Ovilehti on tiivistetty ympäriinsä sekä myös ylimääräinen tiivistehuuli alareunassa. Nosto-oven kaariosa sekä kiskot ovat sinkittyä terästä. Nostojouset ovat varustettu putoamissuojalla jousikatkon sattuessa. Nosto-oven vakioväri on valkoinen, mutta tilauksesta saadaan myös ruskeana, harmaana sekä toiveiden mukaan myös muut värit tilauksesta. Paneelin pinta on teräspeltiä, mutta tilauksesta voidaan valmistaa myös alumiinisena.

Nosto-oven nostomekaniikka voidaan toteuttaa usealla eri tavalla kohteen tilasta riippuen. Matalanosto säästää tilaa ja mahdollistaa kulkuaukon korkeuden säilymisen alkuperäisenä, jos tila aukon yläpuolelta kattoon on rajallinen.

Autotallin Nosto OviNosto-oveen voit tutustua myymälässämme osoitteessa Järviluomantie 2, 63300 Alavus

Mitä huomioitavaa nosto-oven hankinnassa?

Onko nosto-ovi ainoa kulkuovi talliin? Muistathan varustaa nosto-oven käyntiovella tai hätäaukaisu lukolla, jolla voit vapauttaa nosto-oven esimerkiksi sähkökatkon aikana.

Oven lisävarusteet

Haluatko käyttömukavuutta ja helppoutta seinään asennettavalla koodilukolla, jolloin avaat nosto-ovesi ilman kauko-ohjainta henkilökohtaisella koodilla.

Olethan muistanut huolehtia myös tallin ilmanvaihdosta? Tarvitsetko nosto-oveen venttiilin riittävän raittiin ilman varmistamiseksi?

Onko tallissa riittävästi luonnon valoa?
Ikkunoilla saadaan talliin lisää valoa, mutta ikkunat tuovat myös näyttävyyttä ovelle. Myös pyöreät ikkunat ovat mahdollisia.

Autotallin Nosto Ovi leikkausOvilehti 40 mm vahva, jossa polyuretaanieristys. Tiiviste myös alareunassa.

Nosto-ovet valmistetaan Pohjanmaalla. Raaka-aineet ovat laadukasta materiaalia ja moottorit saksalaista tekniikkaa.

Nosto-oven takuu 2 vuotta, moottorien takuu mallista riippuen 2-10 vuotta.