alavus ikkunat ja ovet logo

Väliovet

Väliovissamme on 52 mm paksuinen ovilehti ja ovi on varustettu kahdella murtosuojasaranalla. Ovet ovat jykevärakenteisia ja sopivat ominaisuuksiltaan erityisesti julkisiin tiloihin, kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja toimistoihin tai asuinrakennusten välioviksi. Umpiovimallien äänieristävyys on Rw 30 dB. Karmisyvyys on vakiona 92 mm, mutta myös karmisyvyydet 130, 150, 170 ja 200 ovat saatavilla. 

Väliovissa pintakäsittely vaihtoehtoina ovat maalattu, laminaatti- ja viilupinta. Maalatut umpiväliovet voidaan valmistaa sileällä ovilehdellä tai uritettuna. Maalatuissa väliovista on myös saatavilla myös kaksi lasiaukollista mallia. Laminaattipintaisena valikoimastamme löytyy vakiosävyt: valkoinen (W400 VV), harmaa (U12115 VV), pyökki (R24030 NY), tammi (R20021 NY) ja lisäksi Formican laminaatit. Viilupintaisena sisäovet ovat saatavilla, tammen, koivun, pyökin ja pähkinän sävyisenä.

Viilutetut ovimallit

Maalatut ovimallit

Laminaatti ovimallit

Välioven tekniset tiedot

Rakenne: Ovilevyn paksuus 45 mm, sormijatkettu mäntykehäpuu. 6 mm MDF-pintalevyt. Viilu- ja laminaattiovissa ovilevyn sivureunoissa jalopuureunalista. Karmi maalattu mäntykarmi.

Karmisyvyys: 92, 130, 150, 170 ja 200 mm.

Kynnys: Lakattu tammikynnys.

Tiivistys: Karmissa silikonitiiviste.

Pintakäsittely: Maalattu, laminaatti tai viilu. Laminaattipintaisissa ovissa reunat ja päädyt lakattuna. Viilupintaisissa ovissa ovilevy lakattu. Karmi maalattu.

Heloitus: 2 kpl murtosuojattuja ja korkeussäädettäviä NTR 110x30 TMRKSS saranoita. Abloy lukkorunko LC190 tai muu vastaava lukkorunko ja vastarauta Abloy 4691. Pintahelat eivät sisälly toimitukseen.

SO EI30

Väliovet Palo- ja äänieristetyt sisäovet

Pyyda tarjous Alavus Ikkunoista ja Ovista

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.