alavus ikkunat ja ovet logo

Työntöovet

Työntöovet/liukuovet ovat kiskoilla liikkuva ovilevy, jossa ei ole karmia tai kynnystä. Ovilevy on 52 mm paksu ja tasareunainen. Alareunassa kulkee alaohjainura ja heloituksena vakiona on oven molemmin puolin Abloy Df401 kuppivedin. Yksiosaisena ovilehti voi olla maksimissaan 1050 mm leveä. Leveämmät ovet tehdään 2- tai jopa 3-osaisina, jotka liitetään yhteen työmaalla. Myös toisistaan eriävät eli eri suuntiin liukuvat pariovet on mahdollista valmistaa. Ovilevy on saatavilla maalattuna, viilutettuna (tammi, koivu, pyökki ja pähkinä) tai laminoituna. Toimitus ei sisällä asennuskiskoja.

Työntöoven tekniset tiedot

Rakenne: Ovilevyn paksuus 52 mm, 6 mm MDF-pintalevyt. Viilu- ja laminaattiovissa ovilevyn sivureunoissa jalopuureunalista.

Pintakäsittely: Maalattu, laminaatti tai viilu. Laminaattipintaisissa ovissa reunat ja päädyt lakattuna. Viilupintaisissa ovissa ovilevy lakattu.

Heloitus: 2 kpl Abloy Df401 kuppivedin. Asennuskiskot eivät sisälly toimitukseen.

Työntöovi

25dB äänieristetyt sisäovet EI30/30dB Palo- ja äänieristetyt sisäovet EI30/35dB palo- ja äänieristetyt sisäovet Sähköpielet Työntöovet Väliovet

Pyyda tarjous Alavus Ikkunoista ja Ovista

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.