alavus ikkunat ja ovet logo

hae rahoitustaAlavus-Rahoitus
Korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Alavus rahoitusAlavus-Rahoitus on yksityisille henkilöille tarkoitettu rahoitusvaihtoehto, jonka voit kätevästi hakea itse verkkopankkitunnuksillasi suoraa netistä, eikä se vaadi vakuuksia tai takaajia. Alavus-Rahoituksen 3 kk kampanjassa saat 3 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jolloin ensimmäinen lasku erääntyy 3 kk toimituksesta. Hakemuspäätös on voimassa 3 kuukautta hyväksymispäivästä alkaen.

 

HUOM! Jos haet rahoitusta sen jälkeen kun olet jo vahvistanut kaupan ja saanut tilausvahvistukset, ilmoita erikseen Alavus Ikkunoille (henkilölle keneltä olet saanut tilausvahvistuksen) hakeneesi rahoitusta. Rahoitusta on haettava viimeistään viikko ennen tilausvahvistuksessa ilmoitettua toimitusviikkoa. Esim. tilausvahvistuksella ilmoitettu toimitusviikko 34/2020, viimeinen mahdollisuus hakea rahoitusta on viikolla 33/2020.

 

  • Rahoitus 2 500–30 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,75 %*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

 

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,56 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,75%, (7,00 % 08/19), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 856,01 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 76 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

 

alavusrahoitus

 

Alavus-Rahoitusta voit hakea tästä.

 

Pyyda tarjous Alavus Ikkunoista ja Ovista

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.