alavus ikkunat ja ovet logo

Kerrostaso-ovet

SO_EI30/30 kerrostasopalo-ovemme ovat tyyppihyväksyttyjä. Tyyppihyväksytty ja testattu palo-ovi onkin tärkeässä asemassa, kun kysymyksessä on ihmishenki. Oikea palotuote oikeassa paikassa voi antaa kriittiset ja tärkeät lisäminuutit pelastautumiseen viime hetkellä. Nykyiset kerrostaso-ovet ovat myös äänieristävyydeltään jo niin hyviä, että kahta ovilehteä ei välttämättä tarvita. Tämä lisää myös käyttömukavuutta arkeen ja ennen kaikkea paloturvallisuutta.

Tyyppihyväksytyille kerrostasopalo-oville on asetettu joitakin rajoituksia paloluokitustestauksen yhteydessä. Ovi saa olla kooltaan ilman kirjeluukkua max. 11x21 (1090 mm x 2090 mm) tai 10x23 (990 mm x 2290 mm) ja kirjeluukulla varustettuna max. 10 x 21 (990 mm x 2090 mm). Tyyppihyväksytty kerrostasopalo-ovi varustetaan tyyppihyväksyntäkilvellä, josta käy ilmi paloluokka, tyyppihyväksyntäpäätöksen numero, valmistajan tiedot ja valmistusvuosi.

Kaikki kerrostaso- ovemme ovat EI30 paloluokiteltuja ja Rw 37 dB äänieristettyjä. Vakio karmisyvyys on 92 mm, mutta ovi voidaan myös valmistaa 130, 150, 170 ja 200 mm karmisyvyydellä. Lisävarusteina kerrostaso oviin voidaan halutessa lisätä; kirjeluukku, ovikello, ovisilmä ja turvalukko.

Kerrostaso-ovet ovat saatavilla:

  • viilutettuna: tammi, koivu, pyökki ja pähkinä
  • laminaattipintaisena: valkoinen, harmaa, pyökki, tammi ja lisäksi Formican laminaatit.
  • maalattuna haluttuun sävyyn, jolloin ovilevy voi myös olla uritettu. 

Kerrostaso-ovi SO_EI30 kilpi
Tyyppihyväksyntä kilpi

Viilutetut ovimallit

Alavus Kerrostaso ovet viilutettu
Tammiviilutetut kerrostaso-ovet

Maalatut ovimallit

Alavus Kerrostaso ovet valkoiseksi maalatut
Valkoiseksi maalatut kerrostaso-ovet

Laminaatti ovimallit

Alavus Sisäovi
Alavus Sisäpalo-ovi
Valkoiset laminaattiovet

Kerrostaso-ovi S0_EI30/30 dB (Rw 37 dB) tekniset tiedot

Rakenne: Ovilevyn paksuus 59 mm, 6 mm MDF-pintalevyt, silikonitiiviste. Viilu- ja laminaattiovissa ovilevyn reunoissa jalopuureunalista. Karmi maalattu mäntykarmi.

Karmisyvyys: 92, 130, 150, 170 ja 200 mm.

Kynnys: Lakattu tammikynnys.

Tiivistys: Ovilevyssä silikonitiiviste, karmissa silikonitiiviste sekä palotiiviste, kynnyksessä palotiiviste.

Pintakäsittely: Maalattu, laminaatti tai viilu. Laminaattipintaisissa ovissa reunat ja päädyt lakattuna. Viilupintaisissa ovissa ovilevy lakattu. Karmi maalattu.

Heloitus: Sivu- ja korkeussuunnassa säädettävä murtosuojasarana NTR110x30TMRKSS (4 kpl), lukkorunko Abloy LC190, säädettävä vastalevy LP731. Pintahelat eivät sisälly toimitukseen.

 

Kerrostaso-oviin saatavia lisävarusteita

  • kirjeluukku
  • ovikello
  • ovisilmä
  • turvalukko
  • turvaketju
SO EI30

Pyyda tarjous Alavus Ikkunoista ja Ovista

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.