alavus ikkunat ja ovet logo

Alavus ulko-ovella tyylikäs sisäänkäynti kotiisi

Alavus ulko-ovimallistosta löydät varmasti mieleisesi oven, johon voit lisätä näyttävyyttä kiinteillä tai avattavilla levikkeillä.

Laadukkaat suomalaiset ovet kotimaiselta valmistajalta

Alavus Ikkunat Oy valmistaa nimestään huolimatta myös ulko-, parveke- ja kerrostaso-ovia. Nykykapasiteetilla pystymme valmistamaan vuodessa noin 10 000 ovea.

Ulko-ovimallistoomme kuuluu lähemmäs 50 erilaista ovimallia, joita asiakkaat voivat muokata mieleisikseen muun muassa erilaisilla lasi- ja värivalinnoilla. Mikäli valmiista malleista ei löydy sopivaa, voi asiakas halutessaan myös suunnitella oman ovimallinsa.

Kaikista umpiulko-ovimallistamme on saatavilla myös kevyempirakenteinen varastonovi. Varastonovet ovat karmisyvyydeltään kapeampi kuin normaalit ulko-ovet ja soveltuvat hyvin esimerkiksi teknisten tilojen oviksi.

Alumiiniverhoillut parvekeovemme on suunniteltu sopimaan yhteen ikkunoidemme kanssa. Parvekeovien karmisyvyydet ovat samat kuin ikkunoilla, ja ovien lasikorkeudet voidaan määritellä viereisten ikkunoiden korkeuden mukaan. Parvekeovissa on mahdollisuus valita yksi- tai kaksilehtinen ovimalli. Sisään- ja ulosaukeava kaksilehtinen IPO/A ovimalli sopii esimerkiksi lentomelualueille, sen paremman äänieristävyyden ansiosta.

Kerrostaso-ovemme ovat tyyppihyväksyttyjä sekä EI30 paloluokiteltuja ja Rw 38 dB äänieristettyjä. Kerrostaso.ovet voidaan valmistaa viilutettuna; tammi, koivu, pyökki ja pähkinä tai maalattuna haluttuun sävyyn.

Kaikki Alavus Ikkunat Oy:n ovet soveltuvat sekä uudis- että saneerausrakentamiseen ja omakoti- sekä kerrostalokohteisiin.

Tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

polaroid27

Ulko-ovet Parvekeovet Ulkopalo-ovet Kerrostaso-ovet Sisäovet Varastonovet Täysalumiiniovet Autotallin nosto-ovet Lisävarusteet

Pyyda tarjous Alavus Ikkunoista ja Ovista

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.