alavus ikkunat ja ovet logoKodin merkitys on korostunut entisestään viime aikoina
Koti on kaiken sydän ja muuntuu moneksi vaihtelevissa elämän tilanteissa.

Valitse sinulle tärkeimpään paikkaasi kotimaiset Alavus Ikkunat ja ovet!

Valitsemalla meidät tuet kotimaista yrittämistä sekä ammattitaitoa.
Slider

Laadukkaat kotimaiset Alavus ikkunat ja ovet

Alavus Ikkuna- ja Ovisaneerauksen toiminta koronaepidemian aikana

  1. Pyrimme hoitamaan asiakkuudet mahdollisuuksien mukaan sähköisiä kanavia hyödyntäen.
  2. Asiakkaan pyynnöstä/luvalla tulemme paikanpäälle asiakastapaamiseen.
  3. Teemme huolelliset esivalmistelut ennen asiakastapaamista, jolloin fyysinen läsnäolo kohteessa saadaan minimoitua.
  4. Pyrimme tekemään mittaukset yms. ulkoapäin sekä neuvottelut yms. voidaan sään salliessa hoitaa myös ulkona.
  5. Huolehdimme käsihygieniasta käyttämällä käsidesiä ennen ja jälkeen asiakastapaamisen.
  6. Asennusryhmät huolehtivat myös omalta osaltaan kaikesta hygieniasta asennustapahtuman aikana ja minimoivat oleskelua sisätiloissa niin paljon kuin mahdollista.
  7. Tarjoamme muuttuneeseen markkinatilanteeseen joustavia maksuehtoja sekä rahoitusvaihtoehtoja.
  8. Alavus Ikkuna- ja Ovisaneerauksen henkilökunta pyrkii kaikin tavoin huolehtimaan, että kaupankäynti ja asennukset voidaan suorittaa kaikkien turvallisuus huomioon ottaen.

Asiakas-
lähtöinen myynti

kattely

Olemme sinua varten! Haluamme tarjota ratkaisuja, jotka sopivat parhaiten sinun kotiisi ja tarpeisiin.

Ammattitaitoiset myyjämme neuvovat ja ohjaavat tekemään kotiisi sopia valintoja tuotteissa ja lisävarusteissa.

Asennus ja mittauspalvelu

kattely

Myyjä mittaa vaihdettavien tuotteiden aukkokoot ja tarkistaa muut asennukseen liittyvät tarpeet esimerkiksi telineet, smyygit, vuorilistat, apukarmit, kukkalaudat jne.

Remonttikohteet tarjoamme pääsääntöisesti ns. ”avaimet käteen” periaatteella, jolloin kokonaishinta pitää sisällään tuotteet sekä täydellisen asennuksen sisältäen myös vanhojen tuotteiden pois viennin.

Räätälöidyt ratkaisut

sirkkeli

Onko kotisi ikkunat erikoismalliset tai mitoitukseltaan hyvinkin poikkeavat? Haluatko että uudessa ulko-ovessa olisi jotain samaa kuin edellisessä? Me Alavus ikkunoilla pystymme toteuttamaan hyvinkin pitkälle räätälöityjä ratkaisuja. Erikoismitta tai malli ei ole meille ongelma.

 

Kestävät kotimaiset tuotteet

puut

Edustamme tuotteita, joissa käytetään kotimaisia laadukkaita raaka-aineita.

Haluamme myydä tuotteita jotka ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, ottaen huomioon myös ekologisen näkökulman.

Joustavat maksutavat

puut

Rahoituksella ostetaan autoja, lomamatkoja, kodinkoneita, joten miksi ei myös ikkunoita ja ovia? Hakemuksen tekeminen on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä hakemuksen omalta kotisohvalta. Ensimmäinen lasku erääntyy kolmen kuukauden kuluttua kun ikkunat on asennettu! Helppoa, eikö?

 Hae Alavus-rahoitusta täältä.

Ammattitaidolla Alavudelta

puut

Edustamme tuotteita joiden valmistusprosessin tunnemme ja tiedämme.

Myymällä kotimaisia tuotteita tuemme ja arvostamme kotimaista yrittämistä ja osaamista. Vuonna 2018 asensimme 200 asiakkaan kotiin suomalaiset Alavus ikkunat ja ovet.

Olohuone

Olohuoneesta voi avautua upea maisema järvelle tai kauniiseen suomalaiseen luontoon. Isot kiinteät ikkunat mahdollistavat upeiden maisemien katselemisen olohuoneen puolelta, aivan kuin olisit luonnon keskellä. Nykyaikaisilla vekkiverhoilla saat tarvittaessa näkösuojaa tai auringonsuojaa.

Keittiö

Keittiö on kodin sydän ja ”hermokeskus”. Päivä aloitetaan keittiössä ja myös päivän päätteeksi keräännytään keittiön pöydän ääreen kertomaan päivän tapahtumista. Kalusteet määrittelevät hyvin pitkälle minkälaisia ikkunoiden pitää olla. Ne voivat olla leveitä tai kapeita, tuuletusikkunalla tai ilman.

Alavus Ikkunoilla voimme räätälöidä sinun keittiöösi sopivan kokonaisuuden.

Makuuhuone

Lepo ja rauha, sitä jokainen tarvitsee ladatakseen omat voimavaransa päivän päätteeksi. Makuuhuoneen tulee olla paikka, jossa hiljaisuus ja rauhallinen tunnelma ovat yhtä. Makuuhuoneen ikkunoiden tulee olla ääneneristävyydeltään hyvät, jos kotisi on vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella tai lähellä lentokenttää. Pimentävillä sälekaihtimilla saat auringonvaloa säädeltyä tehokkaasti jopa keskikesän yöttömänä yönä.

Sauna

Sauna on suomalaisille tärkeä paikka ja se näkyy saunan sisustuksessa sekä materiaaleissa. Ikkuna on tärkeä osa saunaa. Se voi olla avain kauniiseen maisemaan sekä raittiiseen ilmaan löylyjen välissä.

Ulko-ovi

Ulko-ovi on se, joka toivottaa perheesi ja vieraasi tervetulleiksi kotiisi. Ulko-ovea käytetään joka päivä monta kertaa, joten sen on oltava näyttävä, kestävä ja ennen kaikkea energiatehokas. Valitse sinun kotiisi sopiva ulko-ovi Alavus Ikkunoiden laajasta ulko-ovimallistosta tai suunnittele omasi. Lukitukset hoituvat myös meidän kauttamme, älylukkoja unohtamatta.

Terassi

Kesän parhaat hetket vietetään terassilla perheen ja ystävien kanssa.

Jätä terassin ovi auki ja nauti kesätuulesta. Tuulijarru huolehtii, että ovi pysyy auki. Hyttysovella voit viimeistellä kokonaisuuden.

Pyyda tarjous Alavus Ikkunoista ja Ovista

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.