Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

Paloikkunat

Valmistamme kiinteitä ja avattavia ulkopaloikkunoita sekä kiinteitä sisäpaloikkunoita. Paloikkuna on tärkeässä asemassa, kun kysymyksessä on ihmishenki. Palotuotteella voidaan saada kriittisiä lisäminuutteja pelastautumiseen palavasta rakennuksesta. Paloikkunamme vastaavat ulkonäöllisesti vakioikkunoitamme, joten sopivat käytettäväksi muiden ikkunamalliemme kanssa.

Paloikkunan käyttäytymistä palotilanteessa kuvataan merkinnöillä EI, joka tarkoittaa tiiviyttä ja eristävyyttä. Merkintä E (tiiviys) tarkoittaa, että palonhetkellä liekit ja kuumat palokaasut eivät pääse etenemään palamattomalle puolelle. Eristävyydellä I puolestaan tarkoitetaan tilannetta, jolloin palamattomalla puolella pinnan keskilämpötila ei saa nousta materiaalille asetettua vaatimusten mukaista rajalämpötilaa korkeammaksi tietyn ajan sisällä. Numerot kirjainten jälkeen tarkoittaa palonkestävyysaikaa minuutteina.

Tyyppihyväksytyn palotuotteen valmistuksessa on rajoittavia tekijöitä. Paloikkunassa ei saa olla läpivientejä, jonka vuoksi ikkunaa ei ole mahdollista varustaa tuuletusheloituksella, sälekaihtimella tai raitisilmaventtiilillä. Paloikkunoilla on tietyt kokorajoitukset, jotka eivät saa ylittyä. Mallikohtaiset kokorajoitukset löydät tuotesivuilta.

Alavus ikkunat paloikkuna 2
Pyydä tarjous!