Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

MSEA EI15 ja MSEA EI30 avattava paloikkuna

CE-sertifioidut MSEA EI15 ja EI30 paloikkunat sopivat kohteeseen, jossa ikkunalta vaaditaan palonkestävyyttä. Paloikkunat ovat sisäänavautuvia kaksipuitteisia puualumiini-ikkunoita, jotka ovat paloluokitukseltaan EI15 tai EI30. Ikkunarakenteet täyttävät tiiveyden (E) ja eristävyyden (I) osalta Suomen rakentamismääräyskokoelman osan E1 vaatimukset sekä Eurooppalaisen luokitusstandardin SFS-EN 16034 mukaiset EI15 ja EI30 paloluokkavaatimukset.

Paloikkunat sopivat yhteen muiden ikkunoidemme kanssa, sillä ne vastaavat ulkonäöllisesti vakio MSEA-puualumiini-ikkunaamme. Ainoa ero on, että paloikkunassa sisäpuitteet reuna on aina viistetty (moderni), eli avattavaan paloikkunaan ei ole valittavissa keilattua Classic-sisäpuiteprofiilia.

CE-sertifikaatin mukainen paloikkuna saa olla karmeineen enintään 1690 mm leveä ja 2390 mm korkea, mutta karmin maksimikoko on 4 m².

Paloikkunassa ei saa olla läpivientejä, joten paloikkunaan ei ole mahdollista saada tuuletusheloitusta, sälekaihdinta tai raitisilmaventtiliä. Paloikkuna on saatavilla vain yksiosaisena, A-mallisena, eli ikkunaa ei voida valmistaa jakokarmeilla.

Alavus ikkunat paloikkuna 2

CE-sertifioitujen MSEA EI15 ja MSEA EI30 paloikkunoiden tekniset tiedot

Rakenne: Avattava sisäänaukeava kaksipuitteinen ikkuna, sisäpuitteessa palolasi. Karmin ulkopinta verhoiltu AI:n vakioalumiiniprofiililla. Ulkopuite kokonaan alumiinia. Ikkunat AI-rakennetta, karmi sormijatkettua oksatonta mäntyä. 

Karmisyvyys: 130, 150, 170 tai 210 mm

Pintakäsittely: Puuosat peittomaalaus tai kuultokäsittely, alumiiniosat pulverimaalaus tai anodisointi.

Tiivistys: Tehtaan vakiotiivistys.

Lasitus:
- sisäpuitteessa 2K-palolasi
- ulkopuitteessa vakiona 4 mm tasolasi

Heloitus: Kiinnitysruuvien reiät ja muovitulpat RT:n mukaan, sisä- ja ulkopuitteessa tappisarana M8/12*30/30 Fe/Zn (sinkitty), sisäpuitteessa lukko Primo 71 Fe/Zn, vastakappale Morite Fe/Zn, ulkopuitteessa lukko Fiskars 2100 ja peitekilvet valkoiseksi maalatuissa ikkunoissa Fe/JVA (valkoinen).

Paloikkunan sertifikaatti 0416-CPR-11988-01

Pyydä tarjous!