Alavus ikkunat ja ovet

Ikkunoiden ja ovien asennuspalvelu

Asennusverkostomme on lähes koko Suomen kattava. Asennamme ikkunat ja ovet paikoilleen monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla niin kerrostalo- kuin pientalokohteisiin. Käytämme alihankintana suomalaisia asennusfirmoja, jotka kuuluvat valtakunnalliseen luotettava kumppani järjestelmään. Tällöin yritysten tiedot (vero, tyel jne.) ovat nähtävissä osoitteessa www.tilaajavastuu.fi.

Asennusurakat suoritetaan asiakkaan toivomusten mukaan, jolloin urakka yleensä sisältää mittavastuun, vanhojen purkutyöt, listoitukset, pellitykset sekä jätehuollon. Asennuksen sisältö käydään aina läpi kohdekohtaisesti ja sovitusta sisällöstä tehdään erillinen asennussopimus. Asennustyöllemme myönnämme kahden vuoden takuun.

Muistatahan myös että saneerauskohteissa on mahdollista saada kotitalousvähennystä asennustyön osuudesta. Ilmoitammekin laskulla asennustyön osuuden kotitalousvähennyksen hakemista varten

Ota yhteyttä sinua lähimpänä olevaan edustajaan ja sovi tapaaminen, saat tarjouksen asennuksesta ja tuotteista sinulle sopivalla toimitussisällöllä. 

Mikäli haluat itse asentaa ikkunat ja ovet, onnistuu se toimituksen mukana tulevan ikkuna- tai ulko-oven asennussohjeen avulla. On kuitenkin hyvä muistaa, että huono asennus voi pilata hyvänkin ikkunan tai oven.

 

Ikkuna- ja oviremontti Alavus tyyliin

Tilaus

Täytä myyjän kanssa kauppa- ja asennussopimukset sekä mahdollinen rahoitussopimus haluamisi toiveiden mukaan.

Saat vielä tehtaalta sähköpostiisi virallisen tilauvahvistuksen.

tilaus

Mittaus

Myyjä/asentaja mittaa vaihdettavien tuotteidesi aukkokoot ja tarkistaa muut asennukseen mahdollisesti liittyvät tarpeet (telineet, smyygit, vuorilistastat, apukarmit, kukkalaudat ym.)

mittaus

Toimitus

Lähettämöstä soitetaan sinulle, kun tuotteet ovat valmiit ja sovitaan tarkempi toimitusaika.

Lähettämöstä ilmoitetaan myös asentajalle tuotteiden toimituspäivämäärä, jotta asentaja tietää olla yhteydessä sinuun asennusajankohdasta.

toimitus

Vanhojen tuotteiden poisto

Asentajat irrottavat vanhat tuotteet ja vievät ne pois muun asennusjätteet kanssa.

poisto

Uusien tuotteiden asennus

Asentajat asentavat uudet tuotteet ja viimeistelevät ne asennussopimuksen mukaan.

asennus

Työn vastaanotto

Asennuksen valmistuttua sinä vastaanotat asennustyön allekirjoittamalla vastaanottopöytäkirjan yhdessä asentajan kanssa.

tyonvastaanotto

Maksu

Kun työ on vastaanotettu, lähetetään sinulle postissa lasku, jossa on eriteltynä asennustyönosuus.

Olet myös voinut valita jonkin rahoitusvaihtoehdoistamme ja ensimmäinen erä laskutetaan sinulta rahoitussopimuksen mukaisesti.

maksu

Takuu

Kaikilla tuotteilla ja asennuksellamme on takuu.

Takuuajat voit tarkistaa kotisivuiltamme kohdasta 4.

takuu

Lopputulos

Nauti uusista tyylikkäistä Alavus ikkunoista ja ovista ja niiden tuomista energiakustannussäästöistä!

Suosittele Alavus Ikkunat Oy:tä tutuillesi ja tykkää meistä myös Facebookissa.

lopputulos
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.
Lue lisää OK